Back to Question Center
0

Ali naj začnem gradnjo povezav z imeniki, da predate spletno mesto za povratne povezave pred karkoli drugega?

1 answers:

Danes so glavni dejavniki off-page Search Engine Optimization postali veliko bolj prefinjene kot katera koli druga sredstva za spletno stran SEO. Pravzaprav gradnja kakovostnih povezav (vključno z ukrepi, ki so potrebni za predložitev spletne strani za povratne povezave) so natančno povezani z zunanjimi stranmi SEO, saj so pomemben del popolne uganke o uvrstitvi iskalnikov na lestvici. To pomeni, da mora imeti vsaka spletna stran ali blog pomembno vlogo pri povratnem povezovanju, ki bo prispevala k splošni rasti v smislu izgradnje visoke avtoritete in končnega cilja, da prevladuje Google's SERPs. Seveda je levji delež strategij za izgradnjo povezav običajno potreben veliko časa in včasih celo zahteva nekaj denarja. Kljub temu pa je kljub temu, da ima močan povezovalni profil vreden kakršen koli korak, ki se bo vedno izplačeval, zlasti z vidika dolgoročne perspektive.

Hitri zmagi za vašo povezavo

Kot sem že omenil,. Seveda, če ste se odločili, da pošljete spletno mesto za povratne povezave ali celo že imate vse tam na mestu - dobro za vas! Ampak to ne bi bilo dovolj, da bi lahko uživali v lepem kickstart-u za profil backlink vašega spletnega mesta. Ali ste preskusili tako industrijske kot lokalne poslovne imenike, da pošljete spletno mesto za povratne povezave? In če ste še vedno obotavljali, kaj se približuje poskusiti najprej - tukaj so. Spodaj bom naštel top taktiko izgradnje povezav, ki vam lahko hitro prinese nekaj merljivih rezultatov v SEO.

Lokalni poslovni imeniki

Ni treba reči, da je uporaba lokalnih imenikov, da pošljejo spletno mesto za povratne povezave, verjetno najboljši način za začetek gradnje povratnih. Če delate s temi osnovami od najzgodnejšega obdobja po začetku vašega spletnega mesta ali spletnega dnevnika - se že premikate po pravi poti. Ne oklevajte, da boste plačali nekaj časa in truda, da se prepričate, da ste navedeni na vseh večjih lokalnih imenikov. Vključite vse potrebne podatke, kot so lokacija vašega podjetja, delovni čas, kontaktni podatki itd. Na ta način ne boste dobili le dragocene povratne povezave, temveč boste izboljšali svojo spletno prepoznavnost za lokalne iskalce in celotno poslovno uspešnost na lestvici.

Direktirami za posamezne panoge

Let's face it - te vrste poslovnih imenikov se lahko zdijo nedosegljive, zlasti v primerjavi s splošnimi seznami podjetij. Kljub temu nikoli ne smemo zanemariti imenikov, ki so specifični za industrijo, saj so še vedno odličen način za krepitev potenciala povezovanja, ko vaša spletna stran ali spletni dnevnik odide v živo.Upoštevajte pa, da bi predložitev teh imenikov trajala malo več časa, vendar se ne bojite. Najpogosteje bodo takšni oglasi potrebovali, da dokončate postopek registracije, preden dokončno pošljete spletno mesto za povratne povezave - vendar so predvidene koristi vredne vsega truda, porabljenega tam, zagotovo.

Bottom Line

Če iščete možnosti povezovanja z spletnimi imeniki, upoštevajte, da bi morali imeti vse vaše poslovne informacije dobro konsolidirane in v celoti usklajene z vsemi podatki o poslovnih podatkih, ki so navedeni drugje na Splet. V nasprotnem primeru se lahko soočate s težavami s strani glavnih iskalnikov in z ustreznim postopkom indeksiranja. Končno delajte vztrajno in se prepričajte, da imate dvojno preverjanje, ali ste na pravem in popolnoma ustreznem mestu, preden dokončate vsak postopek za oddajo teh zasluženih povratnih informacij v zameno Source .

December 22, 2017