Back to Question Center
0

Kakšni so načini za hitro vzpostavitev povratnih povezav?

1 answers:

Link building je primarni in najbolj zahtevni vidik iskalnika optimizacijo. To vpliva na uvrstitev spletnega mesta in ustvari Googlov vtis o določeni domeni. Vloga dohodnih povezav v SEO je bila prikazana v številu študij rangiranja dejavnikov.

Nekateri spletni skrbniki še vedno dvomijo o vplivu in koristih vhodnih povezav. Trdijo, da se Google zanašanje na povratne povezave zmanjšuje. Vendar bi jih rad vzel tam gor. Povratne povezave ne morejo izginiti kadarkoli, saj igrajo pomembno vlogo pri algoritmu Google za razvrščanje. Nedavne študije kažejo, da je število domen, ki povezujejo na stran, povezano z uvrstitvami več kot kateri koli drugi dejavnik. Če teh podatkov ne upoštevate resno, poskusite sami raziskati. V ciljno spletno analizo vstavite svojo ciljno ključno besedo in si oglejte zgornje strani. Vsi imajo veliko dohodnih povezav. Tudi če vaša ciljna ključna beseda ni preveč konkurence, bodo spletna mesta TOP razvrščala številne dohodne povezave.

V tem članku bomo razpravljali o tem, kako hitro in učinkovito graditi povratne povezave. Uporabili smo nekaj teh strategij povezovanja stavb, da bi povečali uvrstitev naših spletnih straneh. Dobili smo pozitivne rezultate in povečali profile povezav naših strank.

Torej, gremo naprej! Upam, da bodo ti podatki dobili vašo kakovostno povezavo sok na vašo spletno stran.

  • Ustvarjanje povezav kanalov s prilagojenimi iskalniki

Kot orodje, ki omogoča hitro in učinkovito ustvarjanje povratnih informacij pravila, spletne strani, ki so se v preteklosti povezale z vami, bodo to verjetno ponovno naredile. To počnejo, ker so že oboževalci tega, kar počnete in pišete. Bolj verjetno bodo zanimive za katero koli novo vsebino, ki jo objavite, in jo povežete z njo. Slika, ki jo imate v zbirki podatkov vseh spletnih virov, ki so že povezane z vami, in zato je verjetno, da vas zanima vaša nova vsebina. Brez dvoma bo nora močna za vaše spletno poslovanje, saj lahko dobite enakomeren pretok dohodnega prometa na vašo spletno stran.

To bazo podatkov lahko zgradite z Googlovim iskalnikom. Vse, kar potrebujete, je, da sledite tem korakom:

  1. Poiščite spletne vire, ki se že povezujejo z vami;
  2. Te vire naložite v iskalnik po meri;
  3. Poiščite možnosti povezav za prihodnjo vsebino.


Prijavite se na Googlovo orodje CSE in ustvarite nov iskalnik. Nato vnesite spletno mesto, ki ga želite iskati, in ime novega iskalnika po meri. Pojdite na naslednji zavihek in si oglejte vrednost v celici A1. Treba ga je oblikovati kot "domena". com. "Te podatke morate kopirati v razdelek» Spletna mesta za iskanje «v iskalniku po meri. In končno kliknite gumb »Ustvari«.

Če želite v svojem profilu za povratno povezavo poiskati številne domene, morate dodati drugo domeno, ki jo imate. Zato morate klikniti gumb »uredi iskalnik« in dodati več spletnih mest. Izberete lahko možnost »dodajanje spletnih mest v razsutem stanju« in kopijo seznama domen v polje. Izberite funkcijo »vključi vse strani na teh spletnih mestih« in kliknite »Shrani«. "

Zdaj je vaš iskalnik po meri pripravljen. Lahko ga uporabite za iskanje možnosti za izgradnjo povezav vsakič, ko objavite nov kos vsebine.

Ta taktik izgradnje povezav lahko postane učinkovitejši, če vaš profil povezave raste, ker imate obširnejšo bazo podatkov spletnih virov za iskanje preko Source .

December 22, 2017