Back to Question Center
0

Ali mi lahko pomagate z najboljšimi spletnimi mesti za povratne povezave na socialne medije?

1 answers:

Da, obstaja veliko različnih spletnih mest družabnih omrežij in priljubljenih spletnih platform z visokim PageRank in DA (domenska pooblastila), ki lahko postanejo resnično koristna mesta za povezovanje z. Pred pregledom najboljših spletnih strani za povratne povezave v družabnih medijih, upoštevajte, da spodaj bom pokazal le večje - kot ste morda že seznanjeni z levim deležem teh gnezdenih omrežij. Torej, poglejmo, kako zgraditi svojo spletno prisotnost in na kakšen način bi morali postaviti glavne vsebinske objave. Pravzaprav vse, kar potrebujete, je, da svojim objavam zagotovite bolj dejansko vrednost. Ne pozabite, da morate z vsebino dostaviti dodatno vrednost. Stvar je v tem, da bi moral biti vsak kos vaših člankov na socialnih medijih povsem dragocen in se ujemati z vašimi interesi niše. Poleg tega verjamem, da je vse, kar je mogoče deliti, in čim bolj prijazno povezovanje je edini način preživeti in ostati iz najtežje konkurence, ki vozi sodobno področje socialnih medijev. V ta namen si oglejmo najboljše spletne strani za povratne povezave.

LinkedIn

Ta priljubljena mreža je verjetno med najboljšimi spletnimi stranmi za povratne povezave na socialne medije. Dejansko ima LinkedIn veliko različnih mest, ki puščajo odprta vrata za ustvarjanje kup povezav za vrednost. Tu lahko dodate profile povezave, povezave do rednih kratkih objav in podrobnejše podatke na svoji glavni strani.

Pinterest

Pinterest kaže svoje najmočnejše strani, ko gre za natančno nišo ciljno vsebino, kot so DIY. Ta platforma je tudi v redu za preoblikovanje dela vaše navadne besedilne vsebine v nekaj bolj vizualnih in privlačnih, a še vedno informativnih podatkov, i. e. , infografike, preglednic in tako naprej. Namig: uporaba Pinteresta za povezavo glede vaše glavne strategije izgradnje povezav bi imela kumulativni učinek, zato ne oklevajte, da bi to združili z nekaterimi drugimi najboljšimi spletnimi mesti za povratne povezave.

Instagram

Še posebej je ta platforma pogosto zanemarjena. Zato se redko omenja med najboljšimi spletnimi stranmi za povratne povezave na socialne medije. In stvar je, da lahko Instagram dejansko postane pravi zlatar - glede na to, da imate odlične posnetke in pametne, ustvarjalne ideje za preoblikovanje vizualne vsebine. Upoštevajte pa, da so digitalni tržniki, ki so se zatekli na to mesto, naredili prostor, ki je bil zagotovo izziv, ki ga je prevladala težka tržna konkurenca.

Google Plus

Pred časom lahko določene profilne povezave, kot tudi tiste v storitvi Google+, imajo malo več teže kot običajne povezave. Seveda je to neravnovesje uspešno odstranila najnovejša posodobitev algoritma Panda. Kljub temu je družbena platforma svetovnega iskalnega velikana še vedno vredno spustiti nekatere dragocene povezave pod nobenim pogojem. Samo zapomnite si, da je povezava na Google+ praktično dokazana pot za potencialno hitrejše in učinkovitejše indeksiranje.

Tumblr

To je to! Končno smo naleteli na ta zelo pameten način gradnje povratnih informacij. Glede na to, da je uporaba Tumblr za ustvarjanje povezav zagotovo težavna naloga. Kljub temu je vredno poskusiti na tem zelo priljubljenem viru - ko dobite dobro povratno povezavo in jo krožite, lahko v preteklih letih pridobite potencialne neomejene možnosti za povezovanje povezav - zahvaljujoč številnim poddomenam na Tumblr Source .

December 22, 2017