Back to Question Center
0

Kateri so viri za strategije izgradnje povratne povezave?

1 answers:

Začnimo z definicijo strategije povezovanja stavb. Če ste Google za ta izraz, boste prejeli seznam taktik, ki vam lahko pomagajo pri varovanju povezav, vendar ne boste vodili do splošne strategije izgradnje povezav.

Na splošno te strategije opisujejo koncept ustvarjanja dragocene vsebine, da bi druge spletne vire povezale z vašim. Drug koncept, ki lahko prispeva tudi k ustvarjanju povezav, vključuje vzpostavljanje odnosov in partnerstev na spletu; spodbuditi stranke k povezovanju; vir v skupni rabi znotraj vaše skupnosti; sodelujejo pri dogodkih na spletu in skupnosti.

backlink building strategies

Vsi ti koncepti so veljavni in koristni za strategije izgradnje povratne povezave. Vendar nam pokažejo le možne razloge, zakaj lahko drugi spletni viri povezujejo z vašo domeno. Na vaše vprašanje ne dajejo popolnega odgovora, saj zagotavljajo le polovico strategije.

Strategija izgradnje povezav je proces doseganja poslovnih ciljev prek razpoložljivih spletnih virov. Postopek izgradnje povezave velja kot taktika, ker je vaš končni cilj tukaj neposredno odvisen od izvršitve. Vendar ni mogoče doseči rezultata brez pravilnega pristopa. V nasprotnem primeru povezave, ki jih varujete, lahko ali ne bodo služile kot pravi poslovni cilji.

Ta članek je namenjen pravilnemu pristopu k strategijam povezovanja SEO povezav. Začnimo s tem, kako bi izgledal cilj vašega glavnega cilja oglaševalske akcije za povezavo.

Razlogi, zakaj vaša spletna mesta zahtevajo strategije izgradnje povratne zveze

  • Ustvarite povezave med kakovostnimi spletnimi viri

vsaka spletna stran kljub svoji usmerjenosti in velikosti potrebuje povratne povezave. Obstaja temeljni del spletne strukture. Vendar, zakaj potrebujemo zunanje povezave?

Obstajata dva primarna razloga, zakaj potrebujete povratne povezave:

  1. biti v stiku z avtoritativnimi spletnimi skupnostmi, spletnimi stranmi in platformami v vaši industriji;
  2. Za uvrstitev v ustrezne in velike količine iskalnih izrazov.

Google ocenjuje spletne strani z algoritmom PageRank. Ta algoritem Google uporablja povratne povezave iz drugih avtoritativnih virov, da določi priljubljenost, avtoriteto in pomembnost spletne strani. Ta algoritem neposredno vpliva na položaj spletnega mesta na strani z rezultati iskanja in ustvarja ugled spletnega vira v Googleovih očeh.

backlink building seo

  • Pridobite ciljni promet

Jasna strategija je pomembna za tiste, ki želijo vlagati v povezavo stavbe. Morate voditi cilj čez posamezne backlink. V nasprotnem primeru bo vsa ta kampanja in prizadevanja, ki ste jih vnesli, neuporabni. Torej, vprašaj, kakšen namen potrebuješ povezavo? Najpogostejši in razumen odgovor na to vprašanje je pridobitev prometa. Promet pomeni, da bo več potencialnih strank kliknilo na vašo spletno stran in verjetno pretvorilo v plačljive stranke. Opredelitev vašega cilja bi se morala začeti s priložnostnimi raziskavami. Morate raziskati, katere možnosti obstajajo v vaši niši in kako jih lahko izkoristite.

Analizirajte trenutno uspešnost spletnega mesta, spletne vire, ki so vam na voljo, in ustvarite načrt za njegovo izboljšanje. S tem boste lahko razvili strategijo povezovanja stavb Source .

December 22, 2017