Back to Question Center
0

Ali mi lahko pokažete, kako dobim povratne povratne povezave?

1 answers:

Preden je kaj drugega, kaj naredi kakovostno backlink? Na splošno je profil Googlovega spletnega ali spletnega profila ocenjen s pomočjo številnih primarnih dejavnikov, kot so avtoriteta povezav, starost domene, ujemanje besedila, vzorci naravnih povezav itd.Zakaj bi morali vedeti, kako dobivati ​​povratne povezave s kakovostno kakovostjo? Preprosto zato, ker naravno graditi povratne so nedavno postali eden najpomembnejših razvrstitev v SEO. Zato morate vedeti prave kraje in prave ukrepe, ki jih je treba sprejeti za zaslužek te dragocene povratne. Pokazal vam bom, kako dobiti kakovostne povratne povezave iz družabnih omrežij, trženja izdelkov, sporočil za medije in spletnih mest za izmenjavo dokumentov. Torej, preglejte jih vse spodaj.

Družabno omrežje

Seveda je sodobna sfera socialnih medijev vredna vzpostavljanja povezav z. In tam je približno ducat socialnih omrežij in spletnih mest, ki imajo največje občinstvo aktivnih uporabnikov, kot so Google Plus, Twitter, Facebook, itd. Stvar je v tem, da je vsaka spletna platforma, ki je priljubljena na socialnih medijih, navadno imela precej visoko uvrstitev na strani. Zato je priporočljivo, da se to privlačno priložnost preskusi za kakovostno povezavo stavbe najprej in predvsem. Upoštevajte, da bi za najboljše rezultate pripravili ponavljajoče se razporejanje objav ali načrt medijskih kanalov. Na ta način ne boste le povečali svoje trenutne ciljne skupine, ampak ciljate svoje potencialne stranke z edinstveno in edinstveno vsebino, ki prinaša pravo vrednost, podprto z ustreznimi slikami, infografskimi podatki, preglednicami itd.

Člen Marketing

Ta metoda je verjetno med najboljšimi načini pridobivanja vrhunske strategije povezovanja stavb. Tukaj je, kako dobiti dobre povratne povezave s člankom trženja - samo poiščite prave ključne besede in pripravite nekaj velikih člankov. Nato začnite delati na svoji vsebini, ki jo želite poslati v nekatere najbolj ugledne imenike člankov. Na ta način ne pozabite vključiti povezav, ki kažejo na vašo glavno spletno stran ali blog. Prepričajte se, da je vse na mestu - tako sidro besedila kot gumbe za socialno delitev je treba učinkovito namestiti v vaše pisanje o kakovosti.

Medijska sporočila za javnost

Taka medijska spletna mesta, ki se ukvarjajo z novicami, so tudi odlična mesta za pridobivanje nekaterih povezav - preprosto zato, ker skoraj vse, manjša spletna mesta, ki se široko razširjajo na spletu. Glede na to, da te velike medijske strani vedno iščejo kos sveže vsebine ali nekaj vznemirljivih zgodb o najvišjem javnem interesu, je vse, kar potrebujete, da jih dobite s tem člankom o kakovosti, ki zajema vročo temo, pomembno za vašo glavno industrijo ali nišo. Prepričajte se, da ustvarite zanimiv naslov in ustrezno vsebino, ki bi pritegnila širšo ciljno publiko - in ste končali.

Spletne strani za skupno rabo dokumentov

To bi bil še en odličen način naravnega povezovanja, poleg tega pa pogosto zagotavljamo zaslužene povratne povezave z atributom DoFollow. Poleg tega večji ali sorodni viri dobro zaupajo večji iskalniki, kot je Google sam. Torej, ta priložnost izgleda kot definitivno vredna, kajne? Tukaj je, kako priti kakovostne povratne povezave s spletnih mest za izmenjavo dokumentov - imeti pravega kosa kakovostne vsebine (i. e. , ne preveč obsežnih člankov ali delovnih mest v celotni dolžini). Ko je vse pripravljeno, boste morali le to predložiti, s tem pa spustite backlinking, ki kaže pot na svojo spletno stran ali blog Source .

December 22, 2017