Back to Question Center
0

Kakšni so načini pridobivanja povratnih povezav s spletnega mesta iz PR?

1 answers:

Blog Commentuv je pravi način za pridobitev kakovostnih visokokakovostnih povratnih povezav, ki jih običajno izpuščajo moji spletni skrbniki. Ta tema bo vedno razpravljala o nasprotovanju. Blagovne znamke Commentluv zagotavljajo svoje prednosti lastnikom spletnih mest, saj pomagajo zgraditi močne povezave, saj vam vrnejo povezavo, ki kaže eno od vaših objav v spletnem dnevniku.

V tem članku bomo razpravljali o nekaterih bistvenih načinih, kako graditi visoke PR dofollow povratne povezave iz blogov commentluv.

Najprej se pogovorimo o tem, kaj so blogi commentluv in kje jih najdete. Te vrste spletnih dnevnikov vam omogočajo, da povežete eno od vaših objav v spletnem dnevniku in prenesete kakovostni sok na vaše spletne strani. Večina spletnih skrbnikov trdi, da imajo povratne povezave večjo vrednost za optimizacijo spletnega mesta kot nofollow. Vendar pa imata obe vrsti koristi za doseganje ekološkega prometa. Če želite ustvariti profil povezave s kakovostjo, morate ustvariti povratne povezave dofollow in nofollow. Praviloma brez povratnih povezav na visokih mestih PR povzroči nove povratne povezave in povečajo pretok prometa na spletno mesto. Če ustvarjate povratne povezave na svoje bloge ali spletne strani, morate upoštevati, da bodo povratne povezave potekale prek dobro premišljene strategije, saj izboljša vidnost vašega spletnega dnevnika.

Všeč mi je Neil Patel ideja izgradnje povezav. Odkril je idejo o gradnji povezav na razširljiv način. Ta metoda vam omogoča, da izsledite svojo uspešnost in ukrepate, medtem ko en načrt ne deluje.

Spletne strani za socialne zaznamke dofollow

Zaradi pogostih algoritmov za razvrščanje v Google, se večina blogerjev odloči,. Vendar so nekateri blogi za komenturo še vedno na voljo in lastnikom spletnih mest zagotavljajo visoko kakovostne povratne povezave dofollow.

Na splošno je objavljanje v spletnem dnevniku enostaven način za ustvarjanje povratnih informacij. To metodo so preverili številni uspešni spletni skrbniki, in če je to storjeno pravilno, prinaša dobre rezultate v zvezi s prometom, uvrstitvami in konverzijami. Morate zgraditi povezavo kot sredstvo za gradnjo odnosov. Na začetku vam ne bo dala koristi. Vendar pa boste na dolgi rok lahko zgradili avtoriteto in povečali promet na svoji spletni strani.

Nekateri blogerji omejijo število komentarjev za vsak članek. Omogočajo ustvarjanje povratnih povezav samo za prve komentatorje. Upravitelj spletnega dnevnika se osebno odloči, ali naj odobri povratne povezave ali ne. Če opazijo nekaj neželenih dejanj s svoje strani, ti verjetno prepovedujejo dajanje povratnih povezav dofollow na svoj spletni dnevnik. Če pa bodo vaši komentarji ekološki in ustrezni za obravnavano temo, vam bodo dodelili povratne povezave dofollow vsakič, ko komentirate svoje bloge.

Nasveti za ustvarjanje dofollow povratne povezave na blogih Commentluv

Najprej poskušajte videti neželeno. Če želite ustvariti dober ugled v spletnem dnevniku, morate pustiti kakovostne in koristne pripombe. Prepričajte se, da ste pozorno prebrali članek in razumeli temo. V nasprotnem primeru boste napisali komentarje, ki se ne držijo točke in izgledajo nenaravno. Poleg tega sploh ne poskušajte oglaševati svojega elektronskega poslovanja v komentarjih na članke, ki niso pomembne za vašo panogo. Za to boste odstranjeni in nikoli ne boste prejeli možnosti za pridobitev povratnih povezav na tem spletnem dnevniku. Poskusite ne pretiravati s povratnimi povezavami, saj lahko izgleda nenaravno in neželeno. Poleg tega vam svetujem, da se izognete eni in dvema komentarjema Source .

December 22, 2017