Back to Question Center
0

Kakšni so neizkoriščeni viri povratne povezave podjetja Backlinko?

1 answers:

Povratne povezave še naprej vodijo digitalni svet, kljub nekaterim člankom in spletnim mojstrom nam povedo druge stvari o njih. Dejansko so zadnje raziskave o optimizaciji iskalnikov pokazale, da so povratne povezave eden najpomembnejših dejavnikov ujemanja za Google in druge iskalnike.

Ko gre za povezavo stavbe, je na voljo veliko preizkušenih in resničnih metod. Nekateri sledijo smernicam Google, drugi pa jih kršijo. V naših dneh nekatere od tehnik ustvarjanja povezav postanejo manj rezultatov v naših dneh (f. e. gost napotitev ali komentar povratne povezave). Vendar pa je še vedno veliko manj znanih ali podzemnih načinov, kako zaslužiti visokokakovostne povratne povezave.

V tem članku bom delil z vami nekaj tehnik izgradnje podzemne povezave, nekateri od njih sem si jih izposodil od Brian Dean Backlinko lastnik. Poglejmo si vsakega izmed njih.

Načini pridobivanja povratnih informacij po Backlinko metodologiji

  • Tehnika povezovanja z družabno povezavo

pridobiti zunanje povezave s socialnih medijev. V skladu s to metodo morate deliti ustrezno vsebino in reproducirati vsebino, ki je bila močno deljena. Po tem morate doseči uporabnike, ki so prvotno dali to vsebino in jim zagotovili nov ali posodobljen del.

  • Tehnika gradnje nebotičnikov

Tehnika izgradnje nebotičnika je razvil Brian Dean. Pomagal mu je povečati svoj organski promet za več kot 400%. V skladu s to metodo morate določiti nižje uvrščene iskalne izraze in poiskati del vsebine, ki je priljubljena med uporabniki. Po tem, bi morali napisati bolje za iste iskalne izraze. Prepričajte se, da je vaša nova različica vsebine edinstvena in temelji na raziskavah. Če želite dokončati ta postopek izgradnje povezave, morate to posodobljeno vsebino vsebovati na socialnih medijih, s ciljem, da se nekateri visoki domeni za odnose z javnostmi sčasoma povežejo z vami.

  • Pričevanja povezovalne tehnike

Pričevanja so zelo koristna za vsa podjetja, saj kažejo zadovoljstvo strank do izdelkov ali storitev, ki jih podjetje zagotavlja. Webmasters jih iščejo, saj vedo, kakšne koristi lahko prinesejo v svoje spletne trgovine. Na tak način ustvarjanje vašega pričevanja daje odlične možnosti, da si zaslužite preprosto, vendar avtoritativno vhodno povezavo. Uporabniki bolje pritegnejo podjetja, ki imajo ekološke izjave od dejanskih strank, kot spletne strani, ki predstavljajo neželene recenzije (praviloma lahko takšne izjave preprosto odkrijete). Bolj resnične pričevanja, ki jih je vaše spletno mesto pridobilo, višje bo na strani z rezultati iskanja. Poleg tega se zdi bolj zaupanja vredna za druga podjetja. Zato se bodo povezale z vašo spletno stranjo, ne da bi se celo spraševale.


Vse, kar morate storiti, je, da izbere izdelek, ki vam najbolj ustreza, in se obrnite na svojega ponudnika, določen izdelek. Večina velikih maloprodajnih platform ima v ta namen posebno stran s pričetkom. Zato vam bo enostavno predložiti svoje pričanje neposredno prek svoje spletne strani.

Ta povezava stavbe tehnika je uvedla tudi Backlinko blog lastnik Brian Dean Source .

December 22, 2017