Back to Question Center
0

Kako lahko kupim kakovostne povratne povezave in vidim mojo spletno stran na vrhu iskanja Google?

1 answers:

Prihaja brez besed, da je izdelava kakovostnega profila za povratne povezave pravi način za vožnjo vaše spletne strani na vrhu Googlovih SERP-jev. Zakaj? Samo zato, ker so ekološki povratki že dobro znani, da so med najmočnejšimi dejavniki (tretji najpomembnejši signal, ki je bolj natančen), ki jih Google preučuje pri dodeljevanju lestvice na seznamu rezultatov iskanja. Poleg tega tisti, ki že vedo, kako kupiti kakovostne povratne, nikoli ne oklevajte, da bi nekaj časa in truda vlagali v ekološke povratne povezave z visokim PR ali jih ročno zgradili. To bi se vedno izplačalo, sem prepričan.

how to buy quality backlinks

Še več - najmočnejše izobraževalne ali vladne povratne povezave (i. e. , ki prihajajo iz točkovnih EDU in spletnih virov GOV z največjim zaupanjem in avtoriteto) so še močnejši. Znatno lahko izboljšajo spletno prepoznavnost verjetno na vseh poslovnih spletnih straneh ali blogih - tako dajejo svoji blagovni znamki močno izpostavljenost pri iskanju in hkrati zagotavljajo veliko širšo ozaveščenost javnosti. In tu prihaja samo eno hladno dejstvo, in sicer za tiste, ki še vedno sprašujejo, kako kupiti kakovostne povratne povezave z izobraževalnih ali vladnih spletnih strani. Sprijaznimo se - pridobivanje plačanih povezav je tam nemogoče. Mislim, da včasih ni treba vedeti, kako kupiti kakovostne povratne povezave, preprosto zato, ker jih je mogoče zaslužiti samo. Kako? Najpogosteje bodo potrebovali vaše trdo delo pri pisanju dragocenega dela vsebine, da bi končno prejeli želeno in koristno backlink v zameno.

Če se vrnemo na točko, poskusimo ugotoviti, kako varno kupiti kakovostne povratne povezave. Stvar je, da ni nobenih univerzalnih smernic ali nasvetov z zagotovljenim rezultatom. Mislim, da ne morete imeti jasnega in natančnega akcijskega načrta za varno in razumno plačevanje povratnih povratnih informacij (npr. e. , povezave, ki dejansko lahko delujejo za vaš napredek, hkrati pa ne prikazujejo rdeče zastave z Googlom). Dejansko je prijavo za plačane povezave nič drugega kot senčna shema Gray-Hat ali celo Black-Hat SEO. In seveda, večina kupljenih povratnih linij se pričakuje, da bodo navidezno naravne za vse - tako iskalce v živo kot tudi pajkanje.

buy quality backlinks

Čeprav še vedno verjamem, da bi se bolje izognili prevaram z iskalniki - razen če si želite zaslužiti hiter uvrstitev. Kakorkoli že, če se še vedno počutite dovolj pogumno, da boste poizkušali pridobiti nekaj plačljivih povratnih točk za vsako ceno, upoštevajte naslednja navodila, vsaj da jih ne ujamete ali jih ne boste takoj ujeli:

  • Nikoli se ne ukvarjate z nobenim spletnim viri ali tiste, ki so odkrito izjavili, da so dobili povratne povratne za prodajo.
  • Prepričajte se, da imajo potencialni kandidati privlačne domene in vsebino spletne strani, ki so pomembne za vašo tržno nišo ali poslovni topi.
  • Dvakrat preverite avtoriteto domene, avtor strani in ocene PageRank, da zagotovite največji promet in zaupanje širše javnosti.
  • V idealnem primeru bi se morali dogovoriti s kolegi blogerji v vaši niši. Glede na to, da ste pripravljeni ponuditi jim dragoceno vsebino, bo to trajalo nekaj časa. V nasprotnem primeru bodo zaračunali razumno plačilo. Vse je v poslu, kajne?
  • Nakladalna kolesa (izmenjave), PBN (v nasprotnem primeru, zasebne spletne mreže), pa tudi poceni storitve, ki ponujajo nizko kakovostne povratne linije v razsutem stanju, ali da nadležne elektronske pošte rudarsko potiskajo svoje umestitve na velike vire PR - se izogibajte takšnim "ponudnikom" za vsako ceno. Preprosto zato, ker so že pozvali k razvrstitvi kazni (ali celo trajni prepovedi iskanja). Prej ali slej, Google prihaja za vse - oba brezobzirni "ponudniki" sami in tudi njihovi nesrečni "naročniki" Source .
December 22, 2017