Back to Question Center
0

Kateri so možni načini za povratne povezave naslednje leto?

1 answers:

Vsi, ki delajo na digitalnem trgu, vedo, da je povezava stavbe ključnega pomena za uspeh, ko gre za dvig pristojnosti na spletnem mestu in pridobivanje višjega ranga na SERP. Če bi želeli uvrstiti višje na SERP, potrebujete več povratnih povezav. Vaši potencialni bralci ne bodo videli vaše kakovosti in popolnoma izdelane vsebine, če nima povezav. Torej, kakovost povratne povezave so eden od najpomembnejših dejavnikov v iskalnik optimizacijo danes. Vsi vrhunski izdelki in objave imajo tone povezav iz drugih virov kakovosti, ki kažejo na njih. Povezave služijo kot glasovanje za strani, za katere Google meni, da so avtoritativni. Google meni, da je stran z več tisoč povezav bolj ugledna kot stran z desetimi povratnicami. Če pa te povezave prihajajo iz zanesljivih, dobro znanih spletnih virov, bodo stala na tisoče zunanjih povezav srednjih kakovostnih.

how to get backlinks 2018

Živimo v svetu, kjer vsa podjetja potrebujejo povratne povezave. Tržniki jih iščejo vsak dan in postane zelo težko ostati na vrhu te igre. Mnogi tržniki preprosto prenehajo svoje kampanje povezovanja stavbe, saj se jim zdi nadležno, nesmiselno in nespoštljivo. Vendar pa ni izhoda, da bi se odpovedali. Če želite povečati ekološki promet, morate ustvariti kakovosten profil za nazaj. Torej bo pridobivanje povratnih informacij v letu 2017, 2018 in vseh naslednjih letih zelo pomembno. Obstajajo nekaj nespremenljivih metod, ki jih lahko uporabite pri oglaševalski akciji za pridobitev vidnega rezultata. V tem članku bomo podrobneje preučili te tehnike in nasvete o oglaševanju povezav, ki še vedno delujejo za leto 2018.

Kako priti nazaj v letu 2018?

  • Gostovanje v blogih

Gostovanje v blogih je odlična priložnost za vožnjo novega in ciljnega prometa na vašo spletno stran. To je ustrezen in nišni poseben način za ustvarjanje kakovostnih sokov. Poleg tega vam daje priložnost, da sebe označite kot industrijskega strokovnjaka in uporabnikom pokažete svojo avtoriteto.

Popoln pristop za vzpostavitev notranjih povratnih strani je ustvariti spletni dnevnik za vašo spletno stran. Vendar objavljanje na gostujočih spletnih mestih, ki že imajo visoko avtoriteto in dober ugled med uporabniki, privlači promet, ki ga sicer ne morete dostopati. V vsaki posamezni objavi gosta morate uporabiti avtorsko linijo po meri, ki se vrne na spletno mesto. To vam bo služilo kot brezplačna promocija in izboljšanje avtoritete blagovne znamke. Napišete odličen članek, ki temelji na raziskavi, in kot izmenjava za svoje delo dobite dragoceno backlink. Vse se zdi pošteno, kajne? Torej, glavni cilj tukaj je le gost post na visoko kakovostnih, velikih spletnih mestih. Svetujem vam, da ne zapravljate ustvarjanja člankov za slaba kakovost spammy spletnih strani.

how to get backlinks

  • Navedite vplivne osebe na vaše objave

Prej sem prepričan, da ste se srečali s členi, najvišje avtoritete in vaši nišni vplivniki. Vključujejo in uporabnike kliknejo. Takšni izdelki postajajo pomembni v kratkem času, saj lovijo in vsebujejo nekatere informacije, ki temeljijo na raziskavah. Tisti, ki objavljajo te izdelke, to počnejo iz zelo posebnih razlogov. Želijo imeti bolj kakovostne povratne povezave prek teh člankov. Torej, ko omenjate znane ljudi v svojih člankah, boste najverjetneje dobili bolj ciljno usmerjene povezave na vašo spletno stran. Še en plus od tega je, da lahko vplivi um, ki ste jih omenili, lahko delijo te članke s svojimi številnimi privrženci Source .

December 22, 2017