Back to Question Center
0

Kako povečati svoj SEO povratne seznama iz avtorskih virov?

1 answers:

SEO povratne liste je hrbtenica vsake uspešne spletno promocijo spletnega mesta. Da, kakovostne povratne povezave so dovolj zmogljive, da celotno oglaševalsko akcijo vodite v iskalni optimizaciji na popolnoma novo raven. Seveda bo kakovostna povezava stavbe vedno potrebovala veliko predanosti in trdega dela - na primer ne more biti nikoli končana. Gradnja ekološke kakovosti SEO povratne seznama iz avtorskih virov je stalen in dolgotrajen proces, vendar se vedno izplačuje pod nobenimi pogoji.

seo backlinks list

Preden je karkoli drugega, se vsaka backlink običajno ustvari v primeru, da se nekateri ustrezni zunanji vir povezujejo z vašimi spletnimi stranmi. Zato so zelo pogosto povratne povezave znane kot zunanje povratne povezave. Kako povečati svoj SEO s povratnimi seznami z visoko ekološko kakovostjo? Seveda vam ni treba delati 24 ur na dan in sedem dni na teden, da bi dobili začetni pozitiven rezultat. Dejstvo je, da imajo SEO povratne seznama približno 20-40 povezav, ki prihajajo iz pravih virov, bo dovolj. Mislim, da bi imelo celo 5 naravnih povratnih povezav, ki prihajajo z ustreznega spletnega mesta z visoko PA (avtoriteta strani), PR (uvrstitev strani) in DA (domenska oblast) bi bila zagotovo boljša kot na primer 50 povratnih povezav z nizko ali celo zmerno kakovostjo. Tako, glede na SEO povratne liste na vašo spletno stran, kakovost ne zadeva.

Ni treba reči, da bi poskušali z Googleom prevarati z naborom navidezno ekoloških in plačanih povratnih informacij, ki bi lahko na koncu prinesli nekaj resnično nezaželenih rezultatov. Prvič, ob odkrivanju kakršnega koli sumljivega (prehitrega gradnja povezav na primer) ali morebitnih kršitvenih dejanj (na primer z uporabo povezovalnih farm, izmenljivih koles ali izplačanih povratnih linij, prodanih v razsutem stanju), bi Google zaprosil za začetno kazen za razvrstitev. Ponavadi se začne z najnovejšim napredovanjem po uvrstitvi in ​​lahko na koncu pride do spletne strani, ki je popolnoma izključena iz rezultatov iskanja.

Da bi preprečili te neugodne učinke, naj vam pokažem nekaj uporabno dokazanih strateških shem za ustvarjanje kakovostne ekološke backlink. Kar se tiče mene, sem bil zadovoljen z gradnjo mojega spletnega povratnega seznama povratnih povezav z uporabo naslednjih tehnik: gostovanje, pametne pripombe, aktivna delitev objave in ustrezno delo na povezanih spletnih forumih. Spodaj jih bom pregledal na kratko. seo backlinks

Objava gostov

Za mene je objava gostov eden izmed najučinkovitejših načinov za kakovostno povezavo. Vse, kar potrebujete tukaj, je nekaj časa vlagati v pisanje edinstvene vsebine, ki daje vrednost ljudem. Na ta način lahko enostavno dobite nekaj močnih ekoloških povratnih informacij, tako da napišete ustrezno gostujočo postajo in prejmete povratno povezavo, ki kaže na vaše spletno mesto v zameno.

Smart Komentarji

Poskusite pametno komentiranje, ki bi bilo koristno za ljudi, tako da imajo vaše pripombe boljše možnosti, da uspešno preidejo z zmernostjo in odobritvijo. Vendar ne pozabite, da večji iskalniki, kot so Google sama, Yahoo in Bing sovražijo vse neželene povratne in komentarje. Zato bodite previdni in se prepričajte, da niste preveč previdni s komentarji.

Aktivna skupna raba

Aktivna delitev je tudi odličen način za kakovostne povratne povezave. Samo objavite objavo na eni od vodilnih družbenih spletnih strani (ali forumih). Na ta način boste pridobili ne samo dodatne povratne povezave, temveč ustvarili več prometa in konverzij - tako za socialne platforme kot tudi za vašo glavno spletno stran ali blog Source .

December 22, 2017