Back to Question Center
0

Koliko podatkov za povezavo bo dovolj za promocijo vašega profila za nazaj?

1 answers:

Nedavno nam je Google posredoval različna mešana sporočila o vlogi povratnih povezav za uvrstitev spletnih mest. Vendar pa podatki za backlink ostanejo ključni iskalniki iskalnikov za določanje pomembnosti in avtoritete spletne strani.

Čeprav obstaja veliko debato o pridobivanju novih povratnih povezav na vašo spletno stran, je spremljanje in izboljšanje obstoječih MORATE, če želite, da vaše potencialne stranke enostavno najdejo vaše spletno mesto v rezultatih iskanja.

backlink data

V tem članku boste našli nekaj praktičnih načinov, kako združiti podatke za pajkanje in povratne povezave na straneh vašega spletnega mesta.

Dodajte svoje podatke za iskanje po vsebini

Če želite, da je profil povezave na vašem spletnem mestu na TOP, morate spremljati povratne povezave in meritve spletnega mesta in jih združiti s podatki za iskanje po vsebini. Če želite izkoristiti to kombinacijo podatkov, morate svoje strani izvoziti s podatki za backlink iz orodij za spremljanje povezave. Če izvozite podatke o povezavah iz Semalt, MOZ, Ahrefs ali drugih priljubljenih analitičnih orodij, morate reformirati CSV kot del procesa nalaganja.

Takoj, ko zaženete pajkanje, lahko uporabite število poročil, ki bodo izboljšale vaše podatke o povezavi, tako da zagotovite vpogled v ciljne spletne strani. Uporabite lahko tudi možnost, da v svoje pajkanje dodate podatke storitve Google Analytics in Search Console, da preverite vrednost svojih strani s povratnimi povezavami tako, da preverite, ali vaše ciljne strani pri iskanju in prometu na vašem spletnem mestu.

 • Razčlenjene strani z zlomljenimi povratnimi točkami
 • Če želite preveriti, ali je vaša spletna stran

  backlinks seo

  je prekinil povezave, lahko uporabite orodja Semalt Web Analyzer ali DeepCrawler. Morate vedeti, katere strani niso več na voljo, da bi se izognili povratnim povezavam, ki kažejo na prelomljene strani. Vsak link sok, pridobljen iz prekinjenih povezav, bo izgubljen. Razkrite povezave bodo prav tako negativno vplivale na izkušnje obiskovalcev z vašim spletnim mestom, saj bodo pristale na lomljenih straneh namesto tistih, ki jih iščejo. Posledično bo Google znižal vašo spletno mesto.

  Če želite izboljšati to stanje, morate obnoviti prekinjene strani do statusa 200 ali jih preusmeriti na 301, da jih vodijo do druge ustrezne strani.

  • Strani brez indeksiranja s povratnimi povezavami

  Strani brez indeksiranja so tiste, ki imajo oznako noindex ali kanonično kažejo na drugo stran. Te strani morate najti in odpraviti, ko vrnejo odgovor 200, vendar jih ni mogoče indeksirati. Takšne strani vam bodisi ne bodo prinesle nobene vrednosti ali povzročile padca uvrstitve.

  Odločiti se morate, ali želite to stran iskati z iskalniki ali ne. Če želite prejeti promet na vašo spletno stran, potem morate ugotoviti, zakaj se ta stran ne more indeksirati in jo spremeniti. Ne morete odstraniti indeksne oznake ali ga zamenjati s kanoničnim samorejenjem.

  Če ne želite, da to spletno stran razčlenijo iskalni boti, se lahko obrnete na povezovalno domeno in jo prosite, naj zamenjajo povezavo do druge ustrezne strani na vašem spletnem mestu Source .

  December 22, 2017