Back to Question Center
0

Ali mi lahko poveste o najpomembnejših povratnih povezavah in seznamu spletnih mest, na katerih je povezano?

1 answers:

Let's face to - s veliko vsebino strani za vašo spletno stran ali blog, da bi bilo dobro znano in pogosto omenjeno na drugih znanih virov z visoko PageRank je odličen način za zaslužek teh zasluženih povratne za SEO. Na ta način ne morete zadovoljiti samo vaše ciljne publike, temveč povečati avtoriteto in blagovno znamko vašega podjetja - vse v enem. No, spodaj bom pomagal, da ugotovite več o vrhu povratne povezave in seznam mest, ki so prikazani v ekološki povezavi.


Količina VS. Kakovost

Ko gre za ravnanje SEO na pravi način, bo le ekološko povezavo stavbe strategije storiti za vašo spletno stran. Razen, če ne želite škodovati napredku spletnega mesta ali spletnega dnevnika v SEO v obsegu, kot tudi trenutnemu spletnemu prometu in iskanju razvrstitev na daljši rok. Če se trudite, da bi dobili najboljše povratne povezave s seznama spletnih mest z visoko PR in visoko avtoriteto, se prepričajte, da se izognete uporabi avtomatiziranih orodij in plačljivih povezav ali storitev izmenjave. Stvar je v tem, da večina jih uporablja spamirane, povsem nepomembne vire ali celo umazana mesta, s katerimi bi se povezali. Pravzaprav se ukvarjajo predvsem z dejanskimi nemoralnimi stvarmi, kot so igre na srečo, prešuštvo in nelicencirana lekarna. Na ta način večina teh težavnih povezav gradnje storitev ne more storiti ničesar o ekološki SEO sploh. Pravzaprav se pogosto izkažejo za zmožnost, da svojo spletno stran ali blog preprosto dobavijo s tonskimi nizkoceničnimi avtomatskimi povezavami, ki prihajajo v razsutem stanju iz podobnih napačnih virov, namesto da bi vam dali nekaj vrhunskih povratnih povezav s seznama spletnih mest z zaupnim organom.


Zgradite industrijo ali nišno pomembne odnose

Eden od najboljših načinov za pridobivanje visokih povratnih točk in črpanje veliko spletnega prometa na vašo spletno stran ali blog gradi zdrave odnose z drugimi uglednimi viri z visoko pristojnostjo, ki so pomembne za vašo poslovno industrijo ali tržno nišo. Na ta način boste imeli dostop do uredniških povratnih informacij, ki so verjetno najbolj dragocene in močne od vseh drugih top backlinks in seznamov spletnih mest, da bi dosegli cilj za namene povezovanja. Prav tako lahko tudi razmislite o intervjuju za zaupanja vrednega industrijo ali tistih izjemno priljubljenih blogerjev. Seveda, glede na to, da ste pripravljeni in pripravljeni plačati dovolj časa in truda za "zaslužek", ki je seveda zasluženo povratno. In ne pozabite na kontekstne povratne povezave - navsezadnje so lahko še bolj dragoceni kot uredniške - in jih je mogoče zaslužiti z odrezkom vaše posebej prilagojene vsebine, kot so kakovostni članki ali zelo zahtevna objava gostov.

Ni treba reči, da obstaja veliko različnih družbenih medijev, ki jih uporabljajo številne blagovne znamke in podjetja, da bi zgradili svojo avtoriteto in si pridobivali nekaj močnih povratnih informacij na spletnih straneh. istočasno. Ampak jaz osebno priporočam, da oblikujete spletno prisotnost predvsem v storitvah Google Plus, Instagram, Facebook in Twitter. Na ta način ne pozabite upoštevati lokalnih imenikov in industrijskih oglasov, da izpolnite vse svoje kontaktne podatke za prejemanje pomembne povratne povezave v zameno. Končno je bolje, da začnete z dokončanjem strani Google My Business in preprosto nadaljujte z brskanjem, da poiščete preostale glavne imenike, citate in sezname podjetij, ki so pomembni za vašo razpravo o predmetih ali tržno nišo Source .

December 22, 2017