Back to Question Center
0

Kako ustvarim Ali sledite povratnim povezavam za mojo spletno stran?

1 answers:

Prihaja brez besed, da brez dobro zasnovanega profila za povratne povezave je skoraj nemogoče, da bi se spletna stran dobro uvrstila v Googlu ali pa vsaj med prvimi desetimi rezultati iskanja. Da bi preprečili zlorabo, manipulacijo ali morebitne trike z algoritmom uvrščanja, se je svetovni iskalni velikan razvijal že več let. Na ta način bo Google zdaj nagradil le naravne, povsem ustrezne in zelo avtoritativne povratne povezave. In spodaj bom pokazal nekaj najpametnejših načinov ustvarjanja Do Follow povratne povezave za vaše spletno mesto. Toda preden še kaj drugega, naj začnem z nekaj preprostimi definicijami.

follow backlinks

Ni treba reči, da povezave povezujejo vse točke na internetu skupaj - vsi to vedo. Vendar pa vsi ne nosijo enake teže. Dejansko obstajata dve različni vrsti povezav - ne sledite in sledite povratnim povezavam. Če jih postavite v preprost angleščino, so povezave z Non Follow sledenje skoraj nične in neveljavne z vidika večjih iskalnikov. Oblikovani so tako, da prinesejo le promet referenc. Na drugi strani pa, Ali Follow Backlinks uporabljajo posebne imenike, članke in ciljne strani za prenos avtoritete enega spletnega mesta na drugega.

Očitno, Ali je slediti povratne povezave veliko težje dobiti, in najpogosteje so v najboljšem primeru jih mora vstaviti usposobljeni webmaster. In tu smo končno prišli do točke - spodaj je več pametnih načinov (bodisi brezplačno ali včasih ne) za ustvarjanje visokokakovostnih Do Sledite povratne povezave za višje uvrstitve na vašem spletnem mestu v Googlu:

  • Google Plus je Privzeta družabna platforma, ki se lahko uporabi pri presenetljivo močnem orodju. Vse, kar potrebujete, je, da imate svoj osebni profil ali se prijavite za nov račun. Nato pojdite na razdelek »o« in uredite svojo besedilno vsebino, kot tudi glavno povezavo, ki je bila na začetku objavljena na vaši spletni strani. Ne smete dodati toliko, kot sledite povratnim povezavam, kot jih potrebujete, vendar ne pretiravajte s tem. V nasprotnem primeru bo Google lahko prepoznal tudi vaš spy kot neželeno vsebino ali manipulacijo.
  • Onemission je dobra stara spletna stran, ki mi je pomagala pri storitvi Do Follow Backlinks v zadnjih letih. Registrirajte se samo, če želite dobiti poseben urejevalnik in se obrnite na celotno spletno mesto ter izberite kategorijo, ki jo potrebujete.
  • Dmoz je tudi zelo stara stran, ki se ukvarja predvsem z objavami blogov za namene ustvarjanja povezav. Vse, kar potrebujete za Dmoz, je izbrati pravo kategorijo, ki ustreza glavnemu predmetu vaše spletne strani ali spletnega dnevnika. Med svojimi edinstvenimi značilnostmi priporočam, da uporabite ta vir, da najdete najboljše povratne povezave, ki so jih ustvarili vaši tekmeci, da jih sami uporabite.

dofollow backlinks

  • Storify je odličen kraj, da dobite nekaj dodatnih Do Sledite povratne - samo od komentarja. Preprosto ustvarite nov račun in nadaljujte z razdelkom »vroči komentar«. Na ta način boste lahko uživali v največ dveh visokokakovostnih povratnih računalnikih na enem računu.
  • Navsezadnje lahko obiščete Trell. co in izberite toliko povratnih točk, da povečate svojo uvrstitev, kot želite. Poleg tega to ne bo stalo dolarja - storitev je brezplačna. Naredite to, upoštevajte to znova - ne pretiravajte z vašim številom backlink in njihovo prehitro kreacijo. V nasprotnem primeru dvignete rdečo zastavo, ki kliče Googlu za neizogibno kazen Source .
December 22, 2017