Back to Question Center
0

Katere so najboljše tehnike za izdelavo močnih povratnih informacij za mojo spletno stran?

1 answers:

Pravilna povezava stavbe strategijo s pravilnim pristopom k zaslužiti močne povratne bo vedno zagotavljajo boljše dobičke v spletnem prometu in merljivo izboljšanje položaja na seznamu SERPs. Preden začnemo pregledati trenutno trenutno najučinkovitejše tehnike in prakse, ki vam bodo dali nekaj močnih povratnih informacij na vašo spletno stran ali blog, naj začnem s svojo osebno izkušnjo. Priporočam, da si ogledate nekaj načinov, da se izognete, če imate ustrezno spletno strategijo za SEO.

powerful backlinks

Konec koncev obstaja veliko dobrih načinov za izgradnjo močnih povratnih informacij. Hkrati je na voljo tudi veliko napačnih načinov, s katerimi lahko zlahka privede do hude uvrstitve s strani Google, obnavljanje vašega spletnega mesta pa je običajno zelo težak postopek. Poleg tega bi lahko proces, ko gre za ekstreme, v celoti postal popolnoma nepopravljiv. Da bi preprečili tako nesrečen položaj, je treba vse stroške izogniti:

 • nakupne in prodajne operacije s povratnimi povezavami;
 • , ki zaprosijo za vse avtomatizirane sisteme povezovanja stavb;
 • množične izmenjave s povezavami;
 • , ki se ukvarjajo z omrežji za medsebojno povezovanje;
 • , ki ustvarjajo nepomembne povratne povezave in omogočajo njihovo življenje;
 • , ki uporabljajo količino in ne kakovostne povezave;
 • , ki ukrepa za povezavo kmetijskih ali povratnih povezav, ki ustvarjajo spletne obroče.

Seveda lahko z uporabo teh shem tudi hitro, a še vedno kratkoročno uvrščanje. Kljub temu bodo vsi prej ali slej neizogibno ujeli in kaznovali Google. Ne pozabite, da slaba kakovost spletnih mest in domen ni pot za morebitne močne povratne povezave in dolgotrajen napredek z višjo uvrstitvijo. Zato menim, da se Google vedno trudi, da bi našel samo kakovostne povezave, vam bom pokazal več tehnik in praks, ki sem jih našel za najbolj smiselne za trenutek. Mimogrede, vse sem jih testiral na svoji spletni strani podjetja. Tukaj je, kako lahko zaslužite močne povratne za najboljše rezultate SEO:

1. Interne povezave v celotnem profilu povratne povezave spletnega mesta pogosto zanemarjajo preveč ljudi. Seveda notranje povezave dejansko prihajajo iz ene strani na drugo - samo znotraj ene spletne strani. Upoštevajte pa, da lahko vaše notranje povezave, če so storjene pravilno in vgrajene v dobro ključno besedo z dolgim ​​repom, zagotovijo naslednje prednosti:

 • boljši avtor strani na celotnem spletnem mestu;
 • enakomerna porazdelitev povezovalnega soka;
 • nižja stopnja obiskov ene strani na spletnem mestu v celoti;
 • izboljšan promet in izpostavljenost starejše vsebine strani;
 • strateško povezovanje lahko prispeva k višjim uvrstitvam ključnih besed.

powerful seo backlinks

2. Lokalne poslovne navedbe so idealne možnosti za pridobivanje močnih povratnih informacij na vaši glavni poslovni spletni strani. Poskrbite, da boste izboljšali svoje lokalne položaje iskanja in istočasno krepili avtoriteto svojega spletnega mesta. Vse, kar potrebujete, je, da iste lastnosti NAP-ja hranite na celotnem spletnem mestu za svoje citatne povezave na glavnih iskalnikih, kot so Google, Yahoo in Bing.

3. Preoblikovanje vsebine vaše navadne strani v nekaj bolj prepričljivega, kot je infografika, je tudi odlična tehnika za izgradnjo močnejših povratnih povezav na vašo spletno stran ali blog. Poleg tega bi bilo resnično kreativno in kul program, ki bi hkrati izboljšal svojo javnost. Preden zaženete visokokakovostne povratne povezave, se prepričajte, da so vaše infografike čim bolj jasne, preproste in pomembne za vaše občinstvo. Poskusite tudi ohraniti hitro hitrost nalaganja s povprečno velikostjo do 2000 slikovnih pik. Držite se največ treh barv in največ 2 pisav. In ne pozabite ustvariti vznemirljive zgodbe, ki bi ohranila uporabniško radovednost do konca. Ko so vaše najboljše infografije končane, jih pošljite najnovejšim namenskim spletnim mestom - uporabite specifične ukaze v Googlu, na primer »pošljite infografsko«, »inurl / intitle: submit infographic«, »allintext: submit infographic«, itd Source .

December 22, 2017