Back to Question Center
0

Kaj naredi uspešno strategijo za backlink?

1 answers:

Ko gre za sam postopek optimizacije iskalnikov (SEO), je profil ekoloških povezav med primarnimi dejavniki ujemanja, ki jih uporablja Google za določitev položaja vsakega spletnega mesta na lestvici v SERP-jih. Zato je vodenje ustrezne strategije povratne povezave v povezavi z dejanskim napredkom pri boljši spletni promociji bolj kot kateri koli drug razvrstitveni dejavnik. Glede na to, da je za zdaj več kot 200 dejavnikov uvrstitve, ki jih je svetovni iskalni velikan uradno poročal, je ta izjava o izjemni pomembnosti kakovostnih povratnih informacij precej drzna, kajne? Seveda bi dobili prehitro in enostavno strategijo povratne povezave več kot verjetno, da boste dobili slabe povezave. In to pomeni, da bodo glavni iskalniki (kot je sam Google, kot tudi Yahoo, ali Bing) potegnili vašo spletno stran ali blog na seznam SERP-jev. Toda kaj naredi uspešno strategijo povezovanja stavb? Verjamem, da se lahko vsaka strategija povratne povezave zlahka pretvori v resnično uspešen, tako da izkoristite moč zasluženih medijev.

backlink strategy

Desno usmerjanje

Ni treba reči, da z vidika gradnje povezav ne bi bile vse spletne strani ali bloge enake, iskalnikov. Zato večina vseh želi več povezati z viri z močnim rezultatom v organu strani, avtorizaciji domene in PageRank. Torej, kako zagotoviti, da je vaša strategija za backlink dovolj razumna, da lahko stavite na ustrezne vire za vhodne povezave? S tem, da je vedno veljaven in ažuren s pravim ciljanjem. Med ostalimi zbirkami podatkov za medije priporočam Cisionu, da cilja samo na ugledna spletna mesta, povezana z vašo industrijo ali tržno nišo. Na ta način boste lahko vsak potencialni kandidat preusmerili na vhodne povezave po različnih kriterijih o podjetju, njenih spletnih straneh, velikosti občinstva, trenutnih nagradah, pričevanju itd.

Zgradite zaupanje

Ali ste vedeli, da vam lahko izgradnja strategije za povratne povezave okrog pravih vplivov v vaši industriji ali tržni niši pomaga ustvariti močno zaupanje? Če bi ga postavili v preprost angleščino, bi verjetneje, da bodo vaše potencialne stranke postale dejanske kupci, ko bo vaše spletno mesto omenjeno ali povezano z zaupnim in avtoritativnim virom tretjih oseb. Še več - ta "zasluženi" medij je veliko močnejši od kakršne koli plačane medijske pokritosti. Samo vzemi samoumevno - zaupanja vredni mediji so med ključnimi elementi, ki imajo največji vpliv na vaše ciljno občinstvo z še nerazvito odločitvijo o nakupu.

backlinks profile

Zaslužite zaslužene medije

Delo na zasluženih medijih ni tako zastrašujoče, kot si mislite. Pravzaprav ne bi bilo nikakršnih tradicionalnih prizadevanj, potrebnih za medijsko pokritost, vsaj za uspešno strategijo povratne povezave. Vse, kar potrebujete, je imeti dostop in možnost, da se odzove na priložnosti, ki jih zaslužijo mediji, ki jih običajno objavljajo novinarji. Na ta način priporočam uporabo spletnih orodij, kot so HARO ("Help a Reporter Out") in ProfNet. V obeh primerih sem ugotovil, da sta oba primerna za moj nedavno objavljen blog in nekaj projektov, ki temeljijo na e-trgovini. Samo prijavite se na teh spletnih mestih in postanite dejansko pooblastilo v svoji panogi ali tržni niši - prejmite dnevne zahteve od vrhunskih sodelavcev, ki iščejo strokovnjake, ki jih je treba opraviti z intervjuji ali jih vključiti v svoje najbolj priljubljene zgodbe, in prejeli nekaj zelo visokih povratnih PageRank za to Source .

December 22, 2017