Back to Question Center
0

Koliko povratnih točk potrebujete za izboljšanje prepoznavnosti vašega spletnega mesta?

1 answers:

Z optimizacijskega vidika postopek ustvarjanja povezav služi za gradnjo hiperpovezav iz drugih spletnih virov na svoje različne načine gradnje povezav, kot so objavljanje v blogih, povratne opombe, sporočila za javnost in podobno. Vse te dejavnosti omogočajo verodostojnost vaše blagovne znamke in povečanje ugleda vaše domene v vaši industriji. Iskalniki upoštevajo povezave, ki kažejo na vašo spletno stran kot digitalne glasove in večji znesek glasov, ki jih imate, višja bo vaša stran na SERP.

Vendar v resnici niso vsi glasovi enaki. Obstaja veliko spammy tehnik, ki služijo za preslepitev iskalnikov in dobili višjo uvrstitev z še vedno slabe kakovosti vsebine. Vendar pa so časi, ko lahko preprosto zgradite veliko nizko kakovostnih vhodnih povezav okoli vaše domene, izginili. Danes se Google in drugi veliki iskalniki aktivno borijo proti goljufivim povezavam, kot so povezovanje kmetov, spun člankov in komentarjev neželene pošte. Nedavno je Google vzpostavil nov razvrstitveni algoritem, v skladu s katerim je treba odstraniti vse nizkokakovostne povratne povezave. V nasprotnem primeru lahko spletni vir bodisi deindeksira Google ali dobi sankcije, ki vodijo do padca uvrstitve. Zato je kakovost vhodnih povezav danes cenjena višja od njihove količine. To pomeni, da morate preveriti avtoriteto in pomembnost vira, ki je povezal z vami.


Ko gre za PageRank za vaš spletni vir, to določi razvrstitev povezav, ki prihajajo na vašo spletno stran. To pomeni, da, če ste povezani s spletnimi stranmi z nizko stopnjo PR, se vaš lastni PageRank ne bo povečal.

Zato bo ena kakovostna povratna povezava z ustreznega spletnega mesta za odnose z javnostmi stala več kot tisoče nizko kakovostnih. Nizke rangirane povezave, ki jih uporabljajo neprofesionalni ponudniki SEO, ki jih pridobijo zlonamerne povezave dejavnosti stavbe, ne le negativno vplivajo na vašo spletno stran SEO, temveč tudi uniči vašo podobo in ugled podjetja.

Dragocene povratne povezave z nišnih povezanih spletnih strani z visokim PageRank bo vaše podjetje bolj napredovalo in pomagalo iskalnikom, da razlagajo, kakšna je vaša spletna stran.

Koliko povratnih točk potrebujete za visoko uvrstitev v Googlu?

Ni vprašanje zastaviti tega vprašanja, saj bo odgovor na to odvisen od vaše industrije in starosti blagovne znamke. Ena domena potrebuje le nekaj visokokakovostnih povratnih točk za visoko uvrstitev na stran z rezultati iskanja, medtem ko druga domena potrebuje številne vhodne povezave, da poveča svojo avtoriteto in izboljša ugled. Seveda obstaja veliko drugih razvrstitev, ki prispevajo k položaju spletnega mesta v rezultatih iskanja.

Katere so najboljše povratne povezave?

Najboljša vrsta povratnih povezav so ekološke zunanje povezave. Prihajajo na vašo spletno stran brez vaše prošnje in pridobijo, ko ne pričakujete. Te povezave so pridobljene na ustreznih in priljubljenih spletnih dnevnikih ali spletnih mestih, ki visoko ocenjujejo vsebino in se odločijo deliti z njihovimi bralci. Takšne povratne povezave praviloma pridobivajo iz ustreznih spletnih virov in prinašajo veliko prometa na povezano spletno mesto.

Vendar je težko pridobiti organske povezave z zaupanja vrednih spletnih strani v vaši tržni niši. Vaš spletni vir bi moral imeti veliko vrednost za uporabnike in ima velik ugled, da lahko dobi vhodne povezave od vodij industrije Source .

December 22, 2017