Back to Question Center
0

Katere so odlične možnosti za povečanje povratne povezave?

1 answers:

Povezava stavbe je sestavni del katere koli optimizacijske kampanje, saj zunanje povezave prinašajo promet in prihodek na spletno stran ter povečajo svojo avtoriteto v očeh iskalnikov. Povratne linije služijo kot glasovanje za spletno poslovanje, in če prihajajo iz avtoritativnih spletnih virov, samodejno postanejo močnejši in dajejo vaši strani večjo vrednost. Povratne povezave lahko povečajo vašo celotno pooblastilo strani in zanesljivost, tako da se lahko pri ciljnih iskalnih poizvedbah pri TOP SERP pojavijo.

Vendar v resničnem svetu niso vse povratne povezave ustvarjene enako. Zato se mnogi lastniki spletnih strani sprašujejo, kako povečati število kakovostnih povratnih informacij na svojih spletnih straneh. Povratne povezave, ki prihajajo iz avtoritativnih uglednih spletnih mest in jih obkroža koristna vsebina, ki temelji na raziskavah, bolj verjetno prinesejo trajnostni promet, ki raste skupaj z vašim podjetjem. Pri razvijanju oglaševalske akcije za povezavo z viri se morate zavedati metod, ki jih potrebujete, da preprečite, da bi Google kaznovali in razvrstili vaše spletno mesto.

how to increase backlinks

Googlove smernice za spletne skrbnike

Preden začnete iskati priložnost, da ustvarite kakovostne povratne povezave na svojo spletno stran, morate preiti v Googlove smernice za spletne skrbnike, ki pojasnjujejo za vas, kakšne so visokokakovostne povratne povezave in povezane gradbene prakse, ki jih v oglaševalsko akcijo za optimizacijo ni treba vključiti. Google močno priporoča, da se izognete nezaupnim in slabovidnim zunanjim povezavam. Če želite kaznovati tiste, ki ne upoštevajo teh smernic, je Google vzpostavil znano posodobitev pingvinov, ki je znižala mesta, ki so sodelovala pri goljufivih dejavnostih povezovanja stavb.

Google se izrecno izrecno izogiba:

  • pomanjkanje izvirne vsebine ali zelo malo vsebine;
  • povezave so skrite v besedilu, kot je besedilo v velikosti pisave 0;
  • pokrivajo ali zavajajo iskalniki in uporabniki.

Močno vam priporočam, da se ne držite teh goljufij in ne sodelujete s spletnimi viri, ki jih izvajajo, da bi se izognili povezavam, označenim kot neželeni.

Če želite povečati kakovost svojega povratnega profila, ne morete podcenjevati moč orodja Google Disavow. Odstranjevanje povratnih povezav s kakovostjo vam omogoča, da se izognete povezavi z neželenimi spletnimi stranmi tretjih oseb. Povratne povratne povezave, ki kažejo na vašo spletno stran, se lahko pojavijo v različnih okoliščinah. Včasih se lahko pojavijo neželene povratne povezave zaradi vaših tekmecev proti vašemu spletnemu mestu. Poleg tega se zgodi tudi, ko stare povratne informacije postanejo nedostopne zaradi spletnega rebrandiranja. Google pojasnjuje, kako zavračati povratne povezave, zato ne vplivajo na vaše uvrstitve. Takoj, ko ste ugotovili, katere povratne povezave bi morali odkloniti, morate ustvariti datoteko s pridobljenim seznamom in jo prenesti v Google Webmaster Tool.

Zdaj veste, katere povratne povezave se morate izogibati in kako to storiti s pomočjo Googla, zato se lahko naučite pravilnih tehnik za izboljšanje uvrstitve spletnega mesta in ustvarjanje kakovostnejših povratnih informacij na zunanjih spletnih mestih.

Kako povečati število kakovostnih povratnih informacij?

  • Raziskovalne vrzeli v vsebini strani

Ne prekinite razvijanja novih idej za vsebino, saj vedno obstajajo dobre možnosti, ki vam lahko pomagajo pri ustvarjanju veliko novih kakovostnih povratnih informacij. Na spletnem mestu morate najti vrzeli v vsebini in se vedno zavedati novega. Obstaja nekaj možnosti za raziskovanje vrzeli v vsebini spletnega mesta, ki je lahko tako obsežna kot izvajanje celotne revizije na spletnem mestu, kjer uporabljate orodja za optimizacijo iskalnikov, če želite seznam vseh vaših URL-jev ali si ogledate kategorije vsebin, da opazujete, kaj še niste omenili.

Če želite poiskati nove vsebinske možnosti, lahko uporabite različna orodja za raziskovanje strokovnih ključnih besed. Priporočam uporabo Moz Pro in Semalt Auto SEO . Z uporabo teh orodij lahko merite uvrstitve za posamezne strani, ki imajo ciljne ključne besede in mesečni obseg iskanja za te iskalne izraze.

Takoj, ko ugotovite trenutne meritve ključnih besed, lahko začnete iskati povezane ključne besede. Nove ustrezne ključne besede vam bodo dale priložnost ustvariti novo vsebino za vašo spletno stran. Prepričajte se, da so ključne besede, ki ste jih izbrale, zelo pomembne za vašo tržno nišo in imajo velik obseg iskanja (vsaj 1000 na mesec). Vendar pa ti iskalni izrazi ne bi smeli biti preveč konkurenčni, saj jih ne boste mogli uporabljati v svojo korist.

  • Poiščite zelo avtoritetna spletna mesta

Če želite povečati svojo povratno moč, morate iskati zelo avtoritativne spletne strani v vaši niši. Ta spletna mesta ne smejo biti neposredni konkurenti vašemu spletnemu poslovanju, ampak so vsaj delno povezani z vašo industrijo. Take povratne povezave vam lahko pomagajo privabiti potencialne stranke, dvigati PageRank in izboljšati svojo blagovno znamko. Lahko preverite priljubljenost spletnega mesta, uvrstitev, povprečno število obiskovalcev in druge meritve, in sicer s pomočjo Semalt Website Analyzer . Morate posvetiti posebno pozornost ključnim meritvam, ki kažejo, ali bodo spletne strani koristne za povečanje povratnih in stranskih uvrstitev ali ne.

increase backlinks

Posebno pozornost morate posvetiti funkcijam spletnega mesta kot:

  • odstotek obiskovalcev, ki prihajajo na spletno stran iz različnih regij;
  • osnovna metrika - stopnja obiskov ene strani, porabnik časa na spletnem mestu, dnevne oglede strani in drugo);
  • odstotek ekološkega iskanja prometa in referenčnega prometa;
  • top ključne besede iz iskalnikov.

Te meritve bodo zožile iskanje, vam bodo dali seznam najprimernejših ustreznih spletnih mest, ki imajo največji vpliv pri ustvarjanju in ohranjanju povratnih povezav za vaše spletno mesto.

Zdaj, ko ste dobili seznam najprimernejših avtoritativnih spletnih virov, je čas, da zaslužite povratne povezave od njih z zagotavljanjem razburljivih in raziskovalnih vsebin. Primarni cilj, da se vaša vsebina prikaže na drugih dobro znanih spletnih mestih za kakovost, je izboljšati ozaveščenost blagovne znamke in jo pokazati novi ciljni ciljni skupini.

Če se odločite, da svojo vsebino pošljete za namene povezovanja z drugimi partnerskimi spletnimi mesti, se prepričajte, da ustreza smernicam za objavo gostov in ustreza vašim potrebam občinstva. Lahko predlagate druge vsebine spletnih vsebin ali pošljete nekaj objav gostov.

Če boste objavili kakovostno raziskovalno vsebino z ustrezno sidrno povezavo do vaše domene, boste povečali promet na svoji spletni strani in povečali svoj ugled kot vodilnega misel med potencialnimi strankami, ki se lahko pretvorijo v vaši plačilni vodi Source .

December 22, 2017