Back to Question Center
0

Kako pridobiti visoke zunanje odnose z javnostmi preko raziskav povratne povezave?

1 answers:

Ta članek je namenjen temi, kako preveriti svojo tržno nišo konkurentov povezavo prisotnost in kako ta povratne raziskave lahko dvig vaš položaj položaj na SERP. Obstaja en pregovor, ki odlično opisuje konkurenco na digitalnem trgu - »Bližajte svoje prijatelje in bližje svoje sovražnike. "

Vsaka zmagovalna optimizacijska akcija, ki jo v glavnem izvajajo profesionalni strokovnjaki SEO, se začne s konkurenčno raziskavo nazaj in analizo tržne niše. Raziskava povratnih nišnih konkurentov vam omogoča, da neposredno pajkate spletne vire svojih konkurentov in odkrivate dragocene možnosti za povratne povezave na spletu, ki jih lahko izkoristite,.

backlink research

Povratne linije ostajajo jedro optimizacije spletne strani in njihovo pridobivanje postaja vse težje. Spletna stran bi morala pridobiti več lastnih povezav, da bi ustvarila svoj organski ključni besedni razred.

V zadnjem desetletju se je gradnja povezav močno spremenila in postala veliko težja. Ne verjamem tistim "strokovnjakom", ki trdijo, da je gradnja povezav izgubljena umetnost. Je še vedno sestavni del optimizacije spletnih strani in še vedno prinaša vrednost za spletno promocijo podjetij. Edina stvar je, da je bil poudarek na povezavi stavbe preklopljen. Danes je avtoriteta virov, ki kažejo na vašo spletno stran, merilo kakovosti povratne povezave številka ena.

V tem članku vam bomo pokazali, kako izvajati konkurenčne analize backlink in kako ugotoviti, kje lahko vaš spletni vir zlahka dobi kakovosten brezvodni sok brezplačno.

backlink checker

Zgradite svojo oblast domene

Če želite ugotoviti svojo konkurenco, lahko Google izvedete raziskavo storitve, ki jo ponuja vaše podjetje. Preizkusite rezultate TOP10 z enim od vaših velikih iskalnih izrazov in jih vnesite v preglednico. Ta seznam bo predstavljal vaše TOP nišne konkurente. Poleg tega lahko vodite Googlovo iskalno poizvedbo: poizvedba »vaša domena«. Google vam bo tudi priskrbel seznam nišnih povezanih spletnih mest.

Vendar pa lahko raziskavo backlink izvedete še bolj preprosto z uporabo Semalt Web Analyzer. Dala vam bo natančen seznam konkurenčne domene, ki prikazuje njihovo uvrstitev, pretvorbo in druge pomembne statistične podatke, ki vam bodo pomagali razumeti, kako premagati svojega konkurenta. Poleg tega lahko preverite konkurenčnost za spletne strani, pa tudi "vrzel vsebine" med njimi in konkurenco.

Razumno je, da vsakega od vaših TOP5 konkurentov ročno preverite, ali so specializirani za vašo tržno nišo in delujejo na vaši lestvici.

Uporaba profesionalnih analitičnih orodij lahko nastavite tudi tedenske opozorila za backlink konkurentov, ki bodo poročali o vseh novih zunanjih povezavah, pridobljenih s konkurenčnim URL-jem.

Morate razvrstiti URL-je vsake domene vašega konkurenta, če želite ugotoviti priložnosti za povratne povezave iz vsebine z blagovno znamko, domenami, ki se večkrat povezujejo na isto domeno, delijo povezave med vašimi konkurenti in mrtve povezave Source .

December 22, 2017