Back to Question Center
0

Cool nasveti iz Semalt o tem, kako blokirati napotitelju neželene pošte iz datotek vašega dnevnika

1 answers:

Spam spamdexing je znana tudi kot spam dnevnik, zato je treba uporabiti spamdexing tehniko, ki vključuje izdelavo več zahtev za spletno mesto z uporabo lažnega referrer URL-ja. Pošiljatelji neželene pošte uporabljajo lažne napotitelje URL-jev za pošiljanje zahtevkov na spletna mesta, ki jih želijo oglaševati. Na kratko, pošiljatelji neželene elektronske pošte zaslužijo velike vsote denarja glede oglaševalske provizije - sava eskimo s2 review.

Ivan Konovalov, Semalt Manager za uspeh kupcev, pravi, da se v sodobnem svetu vsebine in digitalnega marketinga dnevno poroča o številnih lažnih napotitvenih spamih. Po ciljanju datotek dnevnika, vsiljena pošta naredi vaše datoteke dnevnika neuporabne in nepomembne. Ko gre za digitalno trženje, datoteke dnevnika igrajo zelo pomembno vlogo, saj pomagajo spletnim skrbnikom, da analizirajo število strank, ki obiskujejo svojo spletno stran in obdobje trajanja seje.

Kako napotiti neželeno pošto

Odkritje Googla na napotitelju neželene elektronske pošte je očitno. Google kot kazniva dejanja črne klobuke Google kaznuje spletne skrbnike in blogerje, ki izkoriščajo napotitelje neželene elektronske pošte, da povečajo promet na svojih spletnih straneh in uvrščajo visoko v algoritme iskalnika. V nedavni preteklosti so nekateri blogerji in spletni skrbniki prikazali napotitelje na vsaki strani svojih spletnih mest. Zaradi razloga, ki je znanim blogerjem, je seznam nedavnih refererjev postal sestavni del številnih spletnih strani.

Pajki zbirajo vsebino strani, ki jih dnevno obiščejo za indeksiranje. Veliko število iskalnikov pajkov uporablja priljubljenost povezav za uvrstitev spletnih strani za njihove konverzijske ključne besede. Spletni mojstri in blogerji izkoristijo situacijo, predpostavljajoč, da URL povezave za napotitelje, ki je vdelan v njihovo vsebino, doda veliko vrednost..Z namenom povečanja prometa na svoja spletna mesta tržniki uporabljajo tudi programsko opremo za obisk strani in spletnih mest z uporabo lažnega napotitelja.

Lažni obiskovalci skewe poročila, ki pojasnjujejo, kako so potencialni uporabniki našli stran, čas trajanja seje in število dejanskih obiskovalcev. Kot trženje, boste morda na koncu videli, kako se vaše uvrstitve drastično zmanjšujejo zaradi uporabe spamov v dnevniku. V večini primerov Google popolnoma odstrani spletne skrbnike z uporabo trikov in tehnik črnega klobuca iz uvrstitve v iskalniku.

Odstranjevanje neželene pošte iz vaših dnevnikov

  • Uporaba nestandardnega zapisovalnega dnevnika

Spletni mojstri in tržniki vsebin imajo svoje najljubše tehnike za odstranjevanje referrer spam. Najenostavnejši je uporaba nedržavnega referrerjevega dnevnika. Ne prikazujte ali vključite napotiteljev na vse strani, ki so na voljo na vašem spletnem mestu. Če ne boste vključili referenčne vsiljene strani na svoje strani, bo iskalnikom naročeno, da ignorirajo vaš dnevnik napotitev.

  • Uporaba datoteke .htaccess

Če ste na vašem spletnem mestu prepoznali sumljiv URL, razmislite o tem, kako datoteki .htaccess nastavite posnetek. Ta konfiguracijska datoteka preprosto blacklists in blokira dnevnike neželene pošte z vaše spletne strani. Če želite na svojem spletnem mestu izvesti datoteko .htaccess, zaženite Apache z mod-prepisovanjem. Spletni skrbniki, ki uporabljajo datoteko .htaccess, zlahka blokirajo neželeno pošto, ki izvira iz pornografije, iger na srečo, financ ali katero koli drugo določeno spletno mesto.

Nekatere tehnike so bile razvite, da bi blogerjem in prodajalcem blokirali neželeno elektronsko pošto. Kombinacija konfiguracijske datoteke .htaccess in dnevnika napotitev brez indeksiranja deluje odlično za mnoge spletne skrbnike in digitalne prodajalce. Ne prepustite referrer spamom, da bi bila datoteka dnevnika neuporabna. Uporabite zgoraj opisane tehnike za blokiranje napačne napotitelje.

November 30, 2017