Back to Question Center
0

Dicas De Semalt Sobre Como Usar Instagram Za trženje De Turismo

1 answers:

Družbeni mediji in trženje turizma skupaj predstavljata eno izmed najbolj obojestransko koristnihodnose. V zadnjih štirih letih sta obe industriji še naprej imeli rast in širitev. Z učenjem o teh dveh, topostane mogoče razumeti, kako biti edinstven in ustvarjal v kampanjah Instagrama.

Ryan Johnson, vodja uspeha stranke Semalt daje ideje o tem, kako uporabljati Instagram za trženje na najbolj učinkovit način.

1 - green coffee supplier. Pomembnost lokacije

Za vsako naloženo sliko Instagrama mora biti dodana lokacija.Po podatkih družbe Social Media Today se skoraj 48 odstotkov potnikov sklicuje na Instagram, da bi se odločilo za novo potovanje. Še en 35odstotkov se zanašajo na to funkcijo pri odkrivanju novih krajev. Če dodate lokacijo na sliko, jo na zemljevidu postavite.

Glavna prednostna naloga je navdihovati potnike, vendar ne oglašuje stvari. Običajno,potniki nimajo impulze za nakup in dajejo veliko vrednost v procesu in zato obiskujejo več lokacij, preden se odločijo.

2. Airbnb zmaga na Instagramu

Airbnb ne le odlikujeta označevanje lokacije. Celoten vir Instagrama jeizjemno od navdihujočih fotografij, pravilne uporabe hashtags in podrobnih napisov, ki vsebujejo nasvete o tem, kako potovati. Vse od te funkcije naredijo Airbnb Instagram lep in praktičen.

Razlog, zakaj je Airbnb izstopa, je uvedba Like2By (Curalate),ki strankam omogoča, da kupujejo preko podružnice podjetja Instagram..Like2By deluje kot posrednik in deluje tako, da Airbnb spodbuja svoje povezavo na njihov bio, ki jih nato preusmeri na stran Like2By ob kliku. Ko uporabniki kliknejo sliko, jih napotijo ​​na spletno mesto od koder zdaj lahko rezervirajo, da ostanejo na sliki, ki so jo kliknili.

3. Ustvarjanje vsebine

Iskanje cilja v Instagramu prinaša zelo veliko rezultatov z oznakoz imenom namembnega kraja. Krma prikazuje zelo veliko slik, kar lahko resnično kaže, kako izgleda cilj v resnici. Mel Carson je pokazal, da 90 odstotkov potrošnikov zaupa informacije, ki jim jih sporočijo njihovi prijatelji v primerjavi z 15 odstotkov, ki verjamejo v sporočila blagovne znamke. Hashtags služijo istemu namenu, saj identificirajo najbolj priljubljene stvari ob prihodu.

4. Virtualna resničnost

Virtualna resničnost je najbolj realistična izkušnja, ki jo je nikoli ne obiskovalmesto, zaradi česar jih zanimajo izkušnje v resničnem življenju. Na primer, antas Airlines je med prvimi, ki naredijo Virtual Reality resničnost za svoje prvovrstne salone in kabine v Sydneyju in Melbournu.

5. Prilagajanje

Leta 2016 je postalo osebno ponujanje ponujenih storitev nujno od ljudi raje blagovne znamke, ki uporabnikom zagotavljajo bolj osebno izkušnjo. Prilagoditev je v obliki osebnih priporočil blagovnih znamk na tak način, da se počuti ekološko in se ukvarja z uporabnikom. Tako potrošnik kot blagovna znamka ima koristi od učinka personalizacije. Potrošniki prejmejo vsebino, ki je zanje resnično zanimiva, medtem ko blagovna znamka pridobi več informacij o navadah potrošnikov.

6. Lokalna vsebina

Uspešnost potovalne vsebine je odvisna od višine zaupanja med posamezniki.Potrošniki želijo vedeti, da so jim informacije na voljo iz zanesljivih virov. To je razlog, zakaj blagovne znamke zdaj uporabljajo samostojne podjetnike, ki živeti in delati v različnih destinacijah po vsem svetu, da bi pomagali graditi vsebine z vidika lokalne skupnosti.

Prihodnost socialnih medijev pri trženju turizma

Ker se tehnologija razvija, naj bi se nahajalo na partnerstvo medpotovanja in socialni mediji. Sčasoma se bo ta tehnologija še naprej lotevala osebnih navad, zagotovo pa bodo potovali tudi potovalne izkušnjez uporabnikom več, z upanjem, da bi zgradili močnejše odnose. Čudovito kot destinacija je lahko težko izstopatizelo konkurenčna turistična industrija. Če je izdelek sam opisen in lahko najde svojo pot na zemljevidu, lahko stranke razširijo sporočilov imenu podjetja.

November 27, 2017