Back to Question Center
0

Hacking & Web Security - Dragocene zadeve iz Semalt

1 answers:

Hacking postaja skupna bolezen, s katero se danes srečuje večina uporabnikov interneta. Za lastnikespletne strani e-trgovine, ki ostajajo stran od hekerjev, je eden najboljših načinov za zagotavljanje varnosti na vašem spletnem mestu. Vendar tega dejavnika ne postavimopri načrtovanju našega spletnega oblikovanja. Večina praks e-trgovine je pomembna za tehnike spletnega trženja, kot je iskalnikOptimizacija (SEO) kot tudi strategije za trženje vsebin. Vendar je pomembno, da se vključijo nekatere značilnosti zasnove za avtomatiziranjevarnost pred hekerji. Takšni ukrepi lahko svojim obiskovalcem zagotovijo določeno varnost, ko brskajo po vaši spletni strani - fiches de paie excel gratuit.

Andrew Dyhan, direktor za uspeh stranke Semalt ,definira nekatere hekerske metode in načine za njihovo reševanje.

Ni položaja, ki predstavlja neprebojni načrt za zagotovitev stabilnosti astran. Vendar pa obstaja nekaj ukrepov, ki jih lahko ljudje sprejmejo in varujejo celoten proces. Nekatere od teh metod vključujejo naslednje:

  • Gesla

Pomembna je uporaba močnih gesel. Lahko preprečite hekerju dostop dovaše spletno mesto z uporabo varnih gesel. Gesla, kot so 12345 in imena otrok, lahko tvorijo nekaj ugibnih predlogov dela katere koli osebez zlobnim namenom. Zato je pomembno, da uporabljate gesla, ki jih skoraj nikogar ne more uganiti..Redno spreminjate geslalahko na spletnem mestu naredijo dodaten zaščitni ukrep, ki bistveno izboljša njihovo varnost. V drugem testu lahko uporabite varno geslogeneratorjev, da bi bila njihova varnost močna.

  • Uporabite HTTPS

Nekatere od običajnih metod vdiranja zahtevajo preprost HTTPS, da jih omejujejo. Hyper TextProtokol prenosa Secure omogoča varno izmenjavo informacij med spletnim strežnikom in brskalnikom. Ta metoda ponuja edinstveno varnostno plastkateri preprosti hackovi in ​​prevaranti ne morejo prodreti. Tipični napadi, ki jih lahko omejite s pomočjo HTTPS, vključujejo skripti Cross Site-a in SQLinjekcije. Te tehnike uporabljajo ranljivost kode spletnega mesta in vrste strežnika.

  • Spamovi in ​​lažno predstavljanje

Pošiljatelji neželene elektronske pošte so ti ljudje, ki pošiljajo številna samodejna sporočila in e-poštna sporočilažrtve. Motiv za vrsto teh napadov je ponavadi nejasen, pri čemer veliko ljudi izpostavlja v rokah hekerjih. Veliko spletnih goljufijse pojavijo s pomočjo pošiljateljev neželene elektronske pošte. Lahko preklopite na zavarovan e-poštni strežnik, da dosežete številne zaščite pred večjimi neželenimi e-poštnimi sporočili. V drugihprimerov, lahko preprečite napad teh sporočil z uporabo naprednih filtrov za neželeno pošto.

Sklepna ugotovitev

Na internetu ljudje počnejo vse vrste stvari. Dobro je, da naredite različneprilagoditve pri oblikovanju vaše spletne strani. Hekerji uporabljajo ranljivosti, ki se pojavljajo v kodi spletnega mesta in strežnikusama. Varnost spletne strani in tiste, ki jo uporabljajo, je odvisna od učinkovitosti protikaktonskih metod. KotZato je za vsakega podjetnika nujno, da na svojem spletnem mestu zaščiti blaginjo in varnost uporabe interneta. Ta priročnik vsebuje nekajtemeljne tehnike, ki lahko vaše spletno mesto doseže številne prednosti. Lahko naredite nekaj prilagoditev in izboljšate varnostvaše spletno mesto bistveno.

November 28, 2017