Back to Question Center
0

Neželeni uporabniki! Nasveti semalt strokovnjaka o tem, kaj lahko naredi proti njima

1 answers:

Povprečna oseba prejme skoraj 100 e-poštnih sporočil na dan; nekateri od njih prihajajo od spletnih skrbnikov, medtem ko drugi pripadajo podjetjem ali medijskim spletnim mestom, ki oglašujejo svoje izdelke in storitve. Podobno bo vaša spletna stran verjetno prejela veliko obiskovalcev na dan, večina med njimi pa nima nobene interakcije ali zanimanja za vaše spletne strani. Ko se pomikajo po vaši spletni strani, jih takoj zapustijo in ne zanimajo za svoje članke. Tako se stopnja obiskov ene strani poveča do 100% - metal coffee chairs. Lisa Mitchell, direktor Semalt Customer Success Manager, pravi, da je pomembno, da blokirate vse nezaželene uporabnike, tako da lahko zagotovite svojo lastno in varnostno spletno mesto ter popolno zaščito.

1. Blokiranje posameznih uporabnikov:

Zlahka je blokirati posamezne člane in jih preprečiti, da bi se v prihodnosti povezali z vami. To lahko storite prek svojih profilov. Na primer, če vas nekdo draži na Facebooku ali na drugem spletnem mestu za socialno mrežo, ga lahko enostavno blokirate tako, da kliknete možnost Blokiraj na njegovem Facebook ID-ju. Podobno lahko blokirate neželene uporabnike od e-poštnih sporočil in sporočite njihove ID-je kot neželeno pošto. Če ste blokirali uporabnika, vam ne bo mogel poslati sporočil, na primer vaših objav, v notranjosti obiskati vaš profil ali preveriti vire novic. Vendar bo on / ona lahko videl vašo sliko profila in se lahko obrne na vas z drugim ID-jem.

2. Izključi posebne skupine ljudi:

Če ste utrujeni od skupine ljudi, v razdelku Zasebnost izberite možnost Nastavitve> Novi stiki in jih ustavite, da vas v prihodnje ne bodo kontaktirali. Tukaj lahko dodate stike, kot so ID-ji socialnih medijev ali e-poštne ID-je, da jih takoj blokirate. Če npr. Nekateri ljudje ne ustrezajo vašemu profilu in so vas kontaktirali naključno, lahko v svojem računu Gmail ustvarite filtre in dodate svoje e-poštne ID-je v te filtre.

3. Ustvarite začasno e-poštno številko:

Ena najpreprostejših in najboljših stvari, ki jih lahko storite, da bi ljudem preprečili stik z vami, je ustvariti začasne e-poštne ID-je. S tem boste preprečili neželenim uporabnikom, da vam vedno znova pošiljajo sporočila za enkratno uporabo, ponarejena in vzdevka. Splošno je ugotoviti, da se 90% ljudi prijavi za spletne račune z izvirnimi imeni in primarnimi e-poštnimi ID-ji. Kot rezultat, začnejo prejemati sporočila nepoznanih in sumljivih oseb. Večina e-poštnih sporočil je privzeto poslana v vašo neželeno ali neželeno mapo, a veliko jih je usmerjeno v mapo »Prejeto«.

4. Odjava iz neznanega glasila:

Če ste naročeni na veliko število glasil ali promocijskih storitev, je verjetno, da boste dnevno prejeli več deset e-poštnih sporočil. Najboljši način, kako se znebiti nezaželenih uporabnikov na spletu, je odjaviti storitve, ki vam niso všeč. Z drugimi besedami, se morate odjaviti iz glasil ali promocijskih e-poštnih sporočil, ki vas motijo ​​skoraj vsak dan. Za to kliknite gumb Unsubscribe in preprečite, da vam bodo strani poslale dražilne sporočila. Odjava s prijavo je eden najboljših načinov za zmanjšanje števila neželenih vsebin, ki vstopajo v mapo »Prejeto«.

November 30, 2017