Back to Question Center
0

Posodobljeni nasveti in triki iz Semalt o tem, kako odstraniti neželeno pošto iz vašega spletnega mesta Google Analytics

1 answers:

Referer spam se nanaša na lažne obiske, ki jih na vaše spletno mesto pošiljajo pošiljatelji neželene elektronske pošte, s ciljem izboljšati njihovo optimizacijo iskalnikov. Ivan Konovalov, Semalt Manager za uspeh strank, pojasnjuje, da referrer spam preobrne podatke in poročila storitve Google Analytics, s čimer marketerjem oteži analizo rezultatov in sprejemanje učinkovitih poslovnih odločitev.

Razumevanje napačne napotitve

Nekateri spletni skrbniki se soočajo z izzivom, da bi razumeli, da napotitev neželene pošte vpliva na statistične podatke in zakaj je zelo pomembno odstraniti neželeno pošto iz storitve Google Analytics - grundreinigung preis. V zadnjih nekaj letih je na večino spletnih mest in računov Google Analytics vplivala neželena pošta. Zato je, če ste na spletnem mestu, ki izvira iz drugih spletnih mest, določil koniček prometa, pravi čas za ukrepanje. V večini primerov račune, na katere vpliva refererska neželena pošta, kažejo na ničelno trajanje zasedanja in visoko stopnjo obiskov ene strani.

Zakaj napadalci pošiljajo referenčno neželeno pošto na vaš račun GA

  • Izboljšati uvrstitev na SEO

Če objavite statistične podatke svojega spletnega mesta, boste na koncu ponovno povezali z zlonamerno spletno stranjo pošiljateljev. Ker iskalniki iščejo vašo spletno stran za indeksiranje, upoštevajo tudi povezave na vaši spletni strani z visoko vrednostjo. Povezava priljubljenosti je ključni dejavnik, ki ga obravnavajo iskalniki. Povratne povezave delujejo v korist pošiljateljev pošiljateljev neželene elektronske pošte, kjer so v algoritmih visoko uvrščeni visoko.

  • Zgrabi potencialne obiskovalce

Če kliknete povezave, ki so vam poslane, lahko pošiljatelji neželene pošte hitro uničijo vaš dan, saj vsebujejo neželene povezave malware in oglase. V večini primerov pošiljatelji neželene pošte preusmerjajo obiskovalce na zlonamerne spletne strani z namenom, da jih prodajajo izdelke in storitve.

Kako napotite neželeno pošto na vaš GA račun

False referrer obiski so zelo nadležno in jezno. Obiski motijo ​​poročili storitve Google Analytics, ne pa tudi vaše spletno mesto. Referrer spam deluje le za škodo prejemnikov neželene elektronske pošte. Tako kot neželena pošta v neželeni vsebini dnevnik neželene vsebine porabi več časa pri delu, kako trajno blokirati.

Odstranjevanje neželene pošte

1. Uporaba filtrov za odstranitev napačne napotitelja iz računa GA

  • Odpravljanje neželene pošte iz računa Google Analytics narekuje visoko stopnjo pozornosti in tehničnega znanja;
  • analizirajte poročilo o napotitvi računa in dodajte razpoložljive spletne strani z neželeno vsebino na svoj seznam;
  • Odprite svoj račun Google Analytics in se pomaknite po razdelku »Oddelek za skrbnike«
  • Ustvarite nove filtre. V tem primeru uporabite vnaprej določeno vrsto
  • Ustvarite testni filter, da ne boste izgubili poverilnic pri odstranjevanju neželene pošte iz vašega računa;
  • Redno dodajate nove filtre, da blokirate pojavljanje napačne napotnice;

2. Uporaba segmentnega filtra

Ustvarjanje segmenta vam pomaga filtrirati preteklost vsiljene pošte in samozavestno občinstvo ter izmeriti svoje vire prometa. Pri ustvarjanju svojega segmenta ga ne pozabite označiti, da bi dosegli kul rezultat.

3. Uporaba imena gostitelja in datoteke .htaccess

Uporabite filtre gostiteljskih imen in konfiguracijsko datoteko .htaccess, da odstranite neželeno pošto za napotitelje, ki poškodujejo podatke v računu GA. Filtri z vtičniki blokirajo prijavo vsiljene pošte v prihodnje, tako da odražajo vaš račun. Vendar pa se z uporabo tehnike hkratnega arhiviranja priporoča prodajalcem z ustreznimi tehničnimi veščinami. Izvajanje postopka narobe lahko pride do padca vaše spletne strani.

Neželena pošta za napotitelje deluje z napakami z vašimi podatki storitve Google Analytics in lažnim prometom na vašem spletnem mestu. Filtri za ime gostitelja, segmenti in .htaccess datoteke pomagajo doseči točne podatke v računu GA. Zgoraj označene tehnike pridobite zanesljive statistične podatke o računu Google Analytics.

November 30, 2017