Back to Question Center
0

Prevare in varnost - Biti kriminalno pameten s Semaltom

1 answers:

Internet je poln različnih oseb z več nameni. Kot je veliko ljudi nastavilodo komercialnih spletnih strani in spletnih dnevnikov, ostali vlagajo svoj čas pri oblikovanju metod za izvajanje njihovih nezakonitih dejanj. Ko izdelujemo spletne strani,osredotočimo se na naše storitve in izkušnje, ki jih uporabniki počutijo, ko uporabljajo vašo spletno stran. Večina funkcij spletnega razvojavključujejo internetno trženje in funkcije oblikovanja, kot so optimizacija iskalnikov (SEO), razvoj UX in razvoj vsebinestrukture, kot je razvoj spletnih strani.

Orodja, ki jih uporabljajo hekerji, napredujejo in se vedno bolj izboljšujejood prejšnjih različic kot čas. Pomembno je, da se zavedate metod, ki jih uporabljajo hekerji, in druge tehnike, ki omogočajopodročje taksistiranja in izboljšanje varnosti uporabe interneta. Večina spletnih goljufij se vrti okoli dela hekerjevin scammers.

Pomembno je, da se naučimo nekaj teh napadov in se jim izogibamo.

Jason Adler, vodja za uspeh stranke Semalt ,pojasnjuje tipične napade na internetne goljufije.

prevara

To kaznivo dejanje vključuje pošiljanje sporočil in e-poštnih sporočil, katerih namen ni v redu.Scammers uporabljajo tehnike, kot so lažno predstavljanje ali napadi vab ali vabe. V drugih primerih scammers uporabljajo povezave, ki so potencialno škodljiveali uporabite viruse. Lahko pošljejo priloge, ki vsebujejo trojance. Ko jih odprejo, lahko okužijo vaš brskalnik in krajo veliko uporabniških geselin druge osebne podatke. Pomembno je, da uporabite napredne filtre za neželeno pošto in uporabite varnega ponudnika e-pošte..Zagotovite geslaso močni in plugins so posodobljeni.

SQL Injection

Ta vrsta napada uporablja možnost, da bi dobili slabo kodirane spletne strani. Nekaterispletne strani, katerih koda je PHP, imajo ranljivost SQL. Nekaterim bazam podatkov je mogoče dostopati oddaljeno z uporabo tega načina vdiranja. Poleg tega SQLinjektiranje lahko hekeru omogoča branje vseh informacij, prisotnih na strežniku v stolpcih in vrsticah. Ta izkoriščanje lahko naredi spletno mesto ranljivo.Nekateri podatki, ki lahko na ta način iztečejo, vključujejo podatke o kreditni kartici.

Kratek spletno skriptiranje (XSS)

Ta napad izvede nekatere najbolj neugodne spletne goljufije. XSS uporabljabesedilna polja za zagon skript na drugem spletnem mestu. V nasprotju z napadi botnetov, XSS pridobi dostop do podatkovne baze, ki omogoča celotno izkušnjo brskanjaGrozno. Hekerji lahko ukradejo informacije o kreditni kartici prek XSS. V drugih primerih lahko ljudje ogrozijo varnost spletnega mesta prek vdorato. Poleg tega prizadevanja SEO ne more nositi sadov na mestu, ki iskalniki menijo, negotove.

Sklepna ugotovitev

Internet je poln številnih težav in težav. Poleg tega obstajajo različninamere in motive za večino uporabnikov interneta. Večina spletnih mest se zgodi brez hekerjev in internetnih goljufij. Kot rezultat,Tweaking spletnih strani značilnosti se osredotoča na izdelavo storitev, kot tudi učinkovitost nakupa stran dobro. Vendar pa obstajajominimalni ukrepi za preprečevanje hekerjev. Lahko se držite proč od spletnih goljufij z uporabo nekaterih nasvetov v tej smernici. Poleg tega lahkoobnovite varnost vaše izkušnje brskanja in druge dejavnike, ki vplivajo na varnost vaših strank Source .

November 28, 2017