Back to Question Center
0

Semalt: Ali je neželena vsebina storitve Google Analytics škodljiva?

1 answers:

Neželena pošta v računih Google Analytics je pogosta težava, ki je vedno na voljo v dveh različnih oblikah: neželena pošta za napotitelje neželene pošte in spam za napotitelje. Ivan Konovalov, strokovnjak za Semalt , , pojasnjuje, da je bot spam spam zbirka resničnih botov, ki obiščejo vašo spletno stran ali blog. Spam referenčno sporočilo za ghost je zbirka botov, ki obidejo spletno mesto in neposredno poskušajo strežnike storitve Google Analytics. Spletne strani dejansko ne obiščejo, Google Analytics pa zaustavi, da prešteje oglede in seje strani. Zato sta obe kategoriji drugačni drug od drugega. Vendar lahko oba v določeni meri uničijo podatke analitike - el linux es gratuito.

Kako lahko prizadenejo naše spletne strani ali bloge?

Najprej moram pojasniti, da se neželena pošta za napotitev storitve Google Analytics zgodi, ko hekerji ali pošiljatelji neželene elektronske pošte poskušajo pošiljati ponarejene podatke v račune Google Analytics. Za izvajanje tega ukrepa uporabljajo posebne merilne protokole in zbirajo naslove IP velikega števila ljudi. V računu Google Analytics redno pošiljajo napačne oglede strani s pomočjo ID-jev za sledenje UA-ju, ki jih napolnijo z informacijami o napotitvi za slaba kakovost spletnih mest in spletnih dnevnikov.

Cilj pošiljateljev neželene elektronske pošte in hekerjev je, da kliknete na svoje povezave s povezavami in ustvarite veliko prihodkov iz svojih oglasov..Ponujajo vam grozljive storitve ali vas bodo prisilili, da končate na sumljivih ali nalezljivih straneh. Če želite zagotoviti varnost in zaščito, je najbolje, da ne obiščete spletnih mest ali spletnih dnevnikov neželene pošte .

Ali je neželena vsebina storitve Google Analytics škodljiva?

Na vašo spletno stran ni neposrednih škodljivih posledic, poleg manjše količine zadetkov, ki jih dobite vsak dan. Tudi roboti imajo strežnike in strategije SEO ne morejo trajno blokirati. Pošiljatelji neželene elektronske pošte in hekerji ne želijo nič drugega kot uvrstitev svojih spletnih mest v rezultate iskalnika in potiskanje spletnih strani za konkurenco. Tako nimajo nobene zveze z vašo spletno stranjo, dokler se ne odločijo ukrasti vaše osebne podatke.

Ali je dejanski promet?

Če želite biti jasni, neželena pošta v storitvi Google Analytics ni dejanski promet. Nikoli ne obiščejo vaše spletne strani in pošiljajo lažne zahtevke v račune analitike prek določenih botov. Prikažejo se na seznamu spletnih mest za napotitelje, če preverite polje Pridobitev> Vsa prometa> Referenčno območje. Povečajo stopnjo obiskov ene strani svojega spletnega mesta in zmanjšajo stopnjo konverzije. Pošiljatelji neželene elektronske pošte in hekerji zgolj ustvarjajo kakršne koli lastnosti ID UA-XXXXY-Z in pošiljajo lažne zadetke ali zahteve za uničenje vašega poslovanja na internetu.

Kaj lahko storimo, da bi se borili proti neželeni vsebini za napotitelje storitve Google Analytics?

Začnite z bistvenimi značilnostmi: pojdite na območje Nastavitve v računu Google Analytics in kliknite možnost »Izključi vse zadetke iz znanih pajkov in boksov«. To je najboljša in najbolj znana pobuda Googla, in to metodo lahko uporabite za rešitev problema v nekaj sekundah. Druga možnost je, da lahko ustvarite filtre in izključite napotitelje ali uredite datoteko .htaccess in shranite nastavitve, preden zaprete okno.

November 30, 2017