Back to Question Center
0

Semalt: brezplačni neželeni filtri za Windows

1 answers:

Prej je težko zaščititi mapo »Prejeto« od vsiljene pošte in dohodne zlonamerne programske opreme in virusov. Vendar lahko s filtrom za neželeno pošto preprečite škodljive napade zlonamerne programske opreme in virusov ter operacijskega sistema. Igor Gamanenko, direktor Semalt Customer Success Manager, vam ponuja ogled najboljših brezplačnih filtrov za neželeno pošto za Windows:

Spamihilator:

Je eden najboljših in najučinkovitejših filtrov za neželeno pošto. Spamihilator je enostaven za uporabo in privlačen program, ki deluje z vsemi e-poštnimi odjemalci. Ta programska oprema je razvila Bayesian Filters in ima zadovoljivo oceno na internetu. Spamihilator pomaga odstraniti več kot 90 odstotkov neželenih sporočil, preden dosežejo mapo »Prejeto« - doccia e doccino. Ne glede na to, ali uporabljate Yahoo ID, MSN ID ali račun Gmail, lahko ta filter neželene pošte enostavno in enostavno namestite in ga integrirate. To orodje je zelo konfigurirano in lahko deluje s 30-bitnimi in 60-bitnimi operacijskimi sistemi.

Spamfence:

Spamfence je eden najboljših brezplačnih filtrov za neželeno pošto na internetu. To je enostaven, priročen in hiter način, da se znebite neželene elektronske pošte. Poleg tega pomaga filtrirati naše viruse in uporablja eXpurgate za izvajanje svojih funkcij. eXpurgate je možnost Spamfence, ki varuje vašo mapo »Prejeto« za celo življenjsko obdobje.

SpamExperts:

orodje SpamExperts pomaga prepoznati in odpraviti neželeno elektronsko pošto..To orodje učinkovito deluje z vsemi e-poštnimi ID-ji in odlično konfigurira kateri koli program. Uporablja se lahko lokalno in v oblakih ter spremlja vsa odhodna in dohodna sporočila. SpamExperts je postal priljubljen zaradi uporabniku prijaznega vmesnika in velikega števila možnosti.

K9:

K9 je čudovito točen, natančen in enostaven za uporabo email filter za neželeno pošto za Windows. To orodje deluje z računom POP, ID-ji Gmaila, ID-ji Yahoo in Rediff.com. Omogoča dostop do vseh svojih funkcij prek uporabniku prijazne nadzorne plošče, kjer lahko prilagodite nastavitve svojih e-poštnih sporočil in preprečite, da pošiljatelji neželene pošte pošljejo neuporabne in zlonamerne e-pošte.

G-Lock SpamCombat:

Lahko rečemo, da je G-Lock SpamCombat precej vsestransko, kompetentno in uporabno orodje, ki redno pomaga filtrirati spam e-pošto. Za izvajanje svojih dejanj uporablja črni seznam DNS. G-Lock SpamCombat ima tudi privzeti e-poštni filter, ki preprečuje neželeno in zlonamerno sporočanje, ki povzroča težave zate. Nekatere pomembne funkcije so zapleteni filtri, bele liste, črne liste, HTML validatorje, DNSBL filtre in Bayesove filtre. Izberete lahko katero od teh možnosti in jih vključite v sistem Windows, IMAP in POP3.

brezplačna pošta:

Res je, da je MailWasher Free fleksibilen, učinkovit, uporaben in eleganten program filtriranja neželene pošte za Windows. To brezplačno orodje je mogoče integrirati z več identifikacijskimi številkami e-pošte in filtrirati zlonamerno programsko opremo in viruse v nekaj sekundah. To je uporabniku prijazen vmesnik in možnosti, kot sta filtriranje neželene pošte in filtriranje e-pošte, delujejo s POP3, AOL, IMAP in Gmailom na boljši način.

SpamWeasel:

SpamWeasel je najbolj znan po svojem polnopravnem skriptnem jeziku, ki ga uporablja za filtriranje neuporabnih podatkov in e-poštnih sporočil. To je eden najmočnejših programov za vaše e-pošte in operacijske sisteme. Piše nove filtre, da preprečite prihod nesmiselnih sporočil čez dan.

November 30, 2017