Back to Question Center
0

Semalt deli WordPress vodnik po mestu, da razmisli

1 answers:

Začetek spletnega mesta je najboljši in najlažji način za izmenjavo mnenj, idej, strokovnega znanja in razvoja vašega podjetja po vsem svetu. In če želite narediti nekaj denarja na spletu, boste morda želeli razviti spletno mesto WordPress. Na srečo je izdelava spletnega mesta preprosta, ker WordPress ne zahteva, da imate kodirne spretnosti, kot so CSS, PHP in HTML. Tudi če niste prej uporabljali programa WordPress, ga lahko zdaj poskusite in prikladno razvijate poslovno spletno mesto. Samo pojdite na nasvete, ki jih ponuja Michael Brown, vodilni specialist iz Semalt - mikrotik mikrotik.

Korak 1: Nastavitev:

Ena od glavnih napak, ki jih začetniki naredijo pri razvijanju spletnega mesta, je izbiranje napačnega sistema za upravljanje vsebin. K sreči se zdaj lahko zanesete na WordPress kot 95% spletnih strani, spletni dnevniki pa so bili razviti z njim. Lahko enostavno namestite vtičnike, prilagodite načrtovanje in postavitev vašega spletnega mesta, spremenite temo, uvozite nekaj stvari, povezane z vašo blagovno znamko, in spremenite barve. Wordpress.com je tam, kjer lahko razvijete gostujočo spletno stran in ga lahko uporabite na svojem strežniku, wordpress.org pa je platforma, kjer uporabniki lahko razvijejo gostila in jih ne morejo prenesti na svoje strežnike, dokler ne plačajo pristojbine . Prva stvar, ki jo potrebujete, je ime domene in spletno gostovanje. Vaše ime domene bi moralo določiti vašo blagovno znamko in storitev spletnega gostovanja, kot je GoDaddy, vam zaračuna nekaj za pasovno širino in storitve gostovanja. Bluehost je zelo priporočljivo, če želite cenovno ponudbo gostovanja WordPress. Nazadnje morate dodati podatke o računu in dokončati paket, da dokončate namestitev.

2. korak: Namesti WordPress:

V vašem cPanelu boste lahko videli različne drobne ikone in funkcije..Morda boste zmedeni, 96% pa jih je treba prezreti. Morate iti na Bluehost Marketplace Quick Install možnost in namestite WordPress na to. Hitra namestitev se bo začela in traja nekaj sekund za namestitev vašega spletnega mesta WordPress. Na tem trgu lahko zahtevate brskanje po nekaterih temah programa WordPress, vendar vam tega v tem koraku ni treba izbrati. Ko je WordPress nameščen, boste na e-poštni ID prejeli uporabniško ime in geslo.

3. korak: izberite svojo temo WordPress:

Tretji korak je izbira vizualnega videza vaše poslovne spletne strani. Za to morate izbrati temo iz velikega imenika teme Wordpress. Nekatere teme so odzivne in druge so neodzivne. Kliknite gumb »Videz« Teme in na svojo spletno stran dodajte novo temo. Prilagajanje teme glede na vaše zahteve je preprosto. Prav tako lahko spremenite svoje nastavitve menija, lokacije pripomočkov in barvne sheme.

4. korak: Ustvarite svojo prvo pošto:

Ko namestite temo, ste pripravljeni ustvariti svojo prvo objavo. Prepričajte se, da ima spletno mesto vse potrebne strani z vsebinami, tako da vaše stranke dobijo idejo o svojih izdelkih in storitvah. Odprite objavo »Dodaj nov razdelek na nadzorni plošči programa WordPress in napišite edinstveno zgodbo, ki bi lahko pritegnila več bralcev. Medtem ne pozabite, da na svoje spletno mesto vstavite kategorije in oznake.

5. korak: vtičniki in prilagajanje:

Ko boste napisali in objavili članek ali spletno vsebino, boste morda želeli dodati stik z nami, politiko zasebnosti in druge podobne možnosti. Prav tako lahko namestite nekaj vtičnikov, da svoje galerije in slike prilagodite samodejno. Prilagajanje je ključno za uspešno spletno stran WordPress, zato ne smete pozabiti optimizirati in prilagoditi vaše spletne vsebine.

6. korak: zaslužite denar s spletne strani:

Zdaj, ko je vaša spletna stran pripravljena in ste napisali svoj prvi članek, bi morali biti pripravljeni na spletu na nekaj denarja. Obstaja več načinov za zaslužek na internetu. Lahko dobite račun AdSense ali nekaj prodate prek vaše spletne strani. Na primer, lahko prodajate drage dvorce ali vozila na spletu in vse več strank z vsega sveta. Dokler si prizadevate in trdo delate, boste zagotovo izkoristili nagrade vašega spletnega poslovanja.

November 30, 2017