Back to Question Center
0

Semalt Expert: 5 orodij za zaustavitev komentarjev z neželeno pošto v programu WordPress

1 answers:

Spam komentarji so huda resničnost, blogerji pa bodo razporejeni z velikim obsegom nesmiselnih komentarjev, ki jih dobijo na dan. Vendar pa je WordPress, ki je najboljši sistem za upravljanje vsebin, lahko pomagal znebiti komentarjev o neželeni vsebini. Če ste to težavo pustili brez nadzora, lahko neželeni komentarji prehitijo bazo podatkov v svojem spletnem dnevniku in lahko trajno onemogočijo rezultate iskanja.

Tukaj Jack Miller, vodilni specialist iz Semalt , je govoril o orodjih za prenehanje komentarjev neželene vsebine v WordPressu.

1. Akismet

Lahko enostavno dostopate do Akismet v vašem Wordpress Plugin Directory - mo-el 791. Je stroškovno učinkovit in uporaben vtičnik, ki se takoj instalira. Razvil ga je Automattic, ta plugin je precej močan in prihaja z več desetimi možnostmi. Preprečuje neželeno pošto in ima nekaj grafikonov za preverjanje kakovosti komentarjev, ki jih vaša stran prejme. Prav tako ima nekaj samopostrežnih algoritmov za odkrivanje neželenih e-poštnih sporočil in vam omogoča dajanje komentarjev na strežnik Akismet, ne da bi vaše spletno mesto čudno in neumen videz. Amazingly, Akismet prihaja z več kot 40k neželene preglede vsak mesec in je kot nalašč za osebne bloge in neprofitne spletne strani.

2. WP-SpamShield Anti-Spam plugin:

Tako kot Akismet, WP-SpamShield Anti-Spam plugin je opremljen z veliko možnosti in značilnosti. Ta vtičnik je na voljo v imeniku WordPress in je eden od najboljših vtičnikov do danes. Deluje kot močan WordPress..org Plugin Repository in je brezplačen. To vam lahko pomaga pri obravnavanju neželenih komentarjev, neuporabnih registracij in prijav in enostavno znebiti pingbacks in sledilcev. Lahko tudi blokira naslove IP, od koder prejemate veliko število komentarjev vsak dan. To orodje uporablja poseben sloj JavaScript in vam pomaga preprečiti neželeno pošto in škodljive pajke.

3. Anti-Spam čebela:

Ta vtičnik je na voljo tudi v imeniku Wordpress Plugin in ima do sedaj dva milijona aktivnih namestitev. Ta plugin je celo priporočil ustanovitelj WordPress Matt Mullenweg in je brezplačen. Poskrbi za naslove IP, ki širijo zlonamerno programsko opremo, sledijo vašim komentarjem in skrbijo za kakovost teh komentarjev. Pokazal vam bo tudi podrobne tedenske statistike in neželene dejavnosti, tako da boste imeli idejo o tem, kje se nahaja tvoj spletni dnevnik.

4. CleanTalk:

CleanTalk je eden od najbolj kul, najboljših in najbolj znanih premiumnih vtičnikov na internetu in zagotavlja storitve, povezane z zaščito blogerjev in spletnih skrbnikov. Preprečuje neželene komentarje, nezakonite registracije in prijave ter uporablja pametni algoritem za odkrivanje vsiljene vsiljene pošte na vašem spletnem mestu. Pripombe za neželeno pošto prihranijo v bazi Clean Talk in jih nato izbrišejo, kadar niso v uporabi.

5. WordPress Zero Spam:

Je eden najpreprostejših in najbolj celovitih plugin za preprečevanje neželene elektronske pošte do danes .

To je eden najpreprostejših plugin za preprečevanje nezaželene pošte. WordPress Zero Spam deluje učinkovito in blokira komentarje neznanega uporabnika in sumljivih IP-jev. JavaScript je lahko omogočen kadarkoli, zato lahko izkoristite svoje funkcije. To preprečuje, da bi boti in pajki vstopili na vašo spletno stran in neželeni komentarji. Ta plugin je brezplačen in je v različnih oblikah za boj proti neučinkovitim ljudem.

Lahko enostavno obdržite svoj blog ali spletno stran WordPress čist, vzdrževan in organiziran s temi obsežnimi vtičniki.

November 30, 2017