Back to Question Center
0

Semalt Expert: kako izbrisati komentarje z neželeno vsebino v programu WordPress?

1 answers:

Komentarji neželene vsebine so glavni problem za spletne skrbnike in blogerje. Če ste razvili blog ali spletno mesto WordPress, boste morda poznali to grožnjo in morda želeli izbrisati in preprečiti komentarje o neželeni vsebini. Obstaja širok spekter zaščite pred neželeno pošto in obrambnih orodij ter vtičnikov na spletu. Nekateri ljudje ročno izbrišejo te pripombe, medtem ko drugi namestijo ustrezne vtičnike ali programe - acessorios para oculos.

Jack Miller, vrhunski strokovnjak iz Semalt , tukaj opira na nekaj koristnih nasvetov v zvezi s tem.

Akismet Komentar Spam Fighter:

Od zdaj naprej je Akismet najboljši borec za komentarje na spletu. Spletne strani in blogi Wordpressa so privzeto nameščene, Akismet pa uporablja različne algoritme v povezavi z bazo podatkov, ki jo je ustvarila skupnost, da bi vedeli, katere pripombe so lažne in neželene, in katere so legitimne. Če želite aktivirati Akismet na spletnem mestu WordPress, pojdite na območje Plugins in kliknite gumb Aktiviraj. Ko je Akismet aktiviran, boste videli, da so komentarji o neželeni vsebini usmerjeni na področje Komentarji, kar pomeni, da se ne bodo pojavili na vašem spletnem dnevniku ali spletnem dnevniku. Vsak komentar mora potekati prek omrežja Akismet, neuporabne informacije pa se samodejno dodajajo v bazo, ki jo je ustvarila skupnost.

Če ne želite uporabljati tega vtičnika WordPress, je nekaj korakov, ki vam obetajo, da vam velik del ne bi draži in se vnese v odsek za čakanje..

1. Bulk Delete the Spam Komentarji:

Če ste prejeli tone komentarjev vsiljene pošte, je čas, da jih izbrišete in preprečite njihov prihod v prihodnosti. Za to bi morali slediti tem preprostim korakom:

  • Namestite izbirni vtičnik za brisanje komentarjev na vašem spletnem mestu WordPress
  • Pojdite na polje Komentarji -> Izbriši čakajoče komentarje in kliknite na gumb Izbriši čakajoči komentar
  • Ta vtičnik bo izbrisal vse brez pomislekov in nekoristnih komentarjev v enem samem

2. Dodaj seznam komentarjev črna lista ključnih besed:

Čas je, da prihodnji komentarji o neželeni pošti ne bodo vstopile na vaše spletno mesto in vas bodo draži:

  • Odprite WordPress Comment Črkovno datoteko s ključnimi besedami na nadzorni plošči programa WordPress
  • Kopirajte celoten seznam znanih in neznanih ključnih besed
  • Na nadzorni plošči programa WordPress pojdite na področje Nastavitve -> Razprave in prilepite te ključne besede na območje Comment Blacklist
  • Shranite spremembe, preden zaprete okno

3. Potegnite nastavitve programa WordPress:

Nastavitve razprave v spletnem dnevniku WordPress se lahko spreminjajo glede na vaše zahteve. Prav tako lahko onemogočite področje Obvestila in se takoj znebite komentarjev o neželeni vsebini.

4. Uporabite akismet podobne protivirusne dodatke:

Tako kot Akismet, ima WordPress na voljo več deset protivirusnih vtičnikov. Večina teh vtičnikov je brezplačna in vam lahko pomagajo znebiti neupravičenih komentarjev v nobenem trenutku. Poskrbite, da ste posodobili svoj vtičnik in ga nadomestili z novo različico, ker pošiljatelji neželene elektronske pošte in hekerji vedno iščejo nove tehnike in načine za pošiljanje neželene pošte velikemu številu spletnih mest. API plugin deluje natanko tako kot Akismet in ga je mogoče namestiti iz območja Plugin Directory.

Sklep - končali ste:

Namestitev vtičnika ni preveč težka in veliko ljudi ima radi način, kako Akismet obravnava komentarje o neželeni vsebini. Plus, ta plugin je lahek, ponuja veliko funkcij in je brezplačen za uporabo.

November 30, 2017