Back to Question Center
0

Semalt Expert: Kako učinkovito zasnovati digitalno poslovanje

1 answers:

V skladu z raziskavami MIT Sloan Management Review in Deloitte UniversityTisk, številna podjetja so pripravljena na splet. V tej študiji je približno 44% anketiranih oseb (3700 analitikov, vodstvenih delavcev in menedžerjev),da so njihova podjetja pripravljena na motnje v delovanju po uvedbi novih digitalnih poti. Vendar pa 56%anketiranci niso bili pripravljeni na digitalni prehod in so nasprotovali novim načinom.

Sprejemanje digitalne platforme lahko v podjetju veliko pomeni - φαρμακειο ονλινε χωρις εξοδα αποστολης. Na primer, nekaj iskanjaPostopki optimizacije motorja (SEO) povečajo bazo strank. Digitaliziranje vašega podjetja je lahko dobro za svoj dolgoročni načrt.Ne glede na to, ali se bo ta prehod zgodil v vašem podjetju, potrebujete obliko ali vrsto slike dolgoročnega izida. Številna vprašanjaverjetno nastanejo, kar je normalno, kadar se katera koli organizacija preoblikuje. Kot rezultat, dajanje jasnih strategij za ravnanje s takimihitreje so lahko dodatna naloga, ki je vredna prizadevanj.

Max Bell, direktor za uspeh stranke Semalt ,pojasnjuje vidike oblikovanja uspešnega digitalnega poslovanja.

Načrtovanje razmišljanja spodbuja sodelovanje in inovacije

Pri modeliranju modela proces vključuje iskanje rešitve z uporabo določenega naboraparametrov, ki jih stranka potrebuje. Odgovor ni jasen, doseči je mogoče z uporabo nekaterih načel oblikovanja konceptualnegasodelovanje med strankami, na katere vpliva sprememba. Na primer, pri digitalnem marketingu lahko organizacijemorajo najeti SEO strokovnjake, kot tudi poučevanje njihovega osebja na nekaj digitalnih tržnih tehnik za pridobivanje strank..V sodobni dobi,večinski kupci prihajajo iz interneta. Ta pojav pomeni, da spletne strani počasi zamenjujejo fizične trgovine.

Načrtovanje mišljenje

Načrtovanje razmišljanja vključuje vključevanje vseh vidikov organizacije za skupno delovanjeda bi rešili nekaj. To vključuje angažiranje različnih umov, da si ogledate posebno vprašanje glede prihodnjih rešitev. Na enitočka, se ideje različnih perspektiv presežejo, kar podjetju predstavlja bistven vpogled v prihodnje operacije. Na primer,partnerstvo MU / DAI in SalesForce v boju proti pomorskemu piratstvu.

V zvezi s tem je klic v tehnološki ekipi lahko vreden podvig. Veliko vidikovoblikovanja in prilagajanja digitalni platformi zahtevajo nekaj nadarjenih in dobro obveščenih strokovnjakov za reševanje vprašanj. Na primer,timsko delo med vodilnimi podjetji in timi za SEO lahko pripelje do oblikovanja dobre odzivne spletne strani, ki ne samo dopolnjuje, temvečima možnost zamenjave fizične trgovine. V tej nastavitvi je potrebno načrtovanje razmišljanja, saj lahko prehod vključuje spreminjanjeosebje, popis in številne druge vidike.

Sklepna ugotovitev

Design Thinking je univerzalni koncept, ki lahko pomaga večini organizacij načrtovatisvojo prihodnost. Različnim osebam omogoča različne perspektive in rešitve. Načrtovanje razmišljanja lahko velja za zelo velikopodjetja in zelo verjetno je, da različni posamezniki to upoštevajo drugače. Načrtovanje razmišljanja pomaga rešiti vaše podjetje dolgoročnoproblemov, kot tudi prehod iz nekaterih obstoječih težav. Spreminjanje ljudi je težko, vendar je v nekaterih vredno podjetjeprimerov. Dizajnersko razmišljanje ljudem pomaga doseči raznoliko ponudbo kreativnih inovacij in pridobiti globlje sodelovanje.S pomočjo nasvetov v tem članku je možno sprejeti ustrezen načrtovalski proces razmišljanja. To je lahko izjemno pri prehodu nadigitalne metode.

November 27, 2017