Back to Question Center
0

Semalt Expert na najboljšem pristanek & Teme strani prodaje za uporabnike WordPressa

1 answers:

Če vaše spletno mesto WordPress ali spletno podjetje nenehno narašča, morate čim prej utrditi svoje WordPress teme. In za to boste potrebovali dobro zasnovano temo premije in čudovito ciljno stran, da naredite trdne zaključke. Obstajata dve različni vrsti ciljnih strani: strani za generiranje generacij in kliknite ciljne strani - redireccionar dominio htaccess htpasswd. Spletna stran za elektronsko poslovanje mora biti uporabniku prijazna in kakovostna. Najpomembneje je, da mora imeti učinkovite prodajne strani. Brez premije ali po meri WordPress temo, ne boste mogli vključiti več in več strank, saj bodo uporabniki počutili razočarani in siten, medtem ko poskušate nakupovati na vaši spletni strani.

Oliver King, vrhunski strokovnjak iz Semalt , si oglejte seznam najboljših ciljnih strani in prodajnih strani za uporabnike programa WordPress:

01. Solopreneur:

Ta tema je razvila FancyThemes in prihaja z močnimi in neverjetnimi ciljnimi stranmi, ki so namenjene povečanju pogovorov. Ta tema temelji na elegantni tipografiji in velikem posnetku ter nam pomaga izpolnjevati merila visoko pretvorjenih ciljnih strani. Poleg tega v nobenem trenutku povečuje prihodke našega podjetja. Ciljne strani podjetja Solopreneur so del te celotne teme; to pomeni, da vam ni treba vlagati denarja in časa, ki vključujejo ločene ciljne strani s to temo.

02. JustLanded:

03. Launchit:

Launchkit je ena od najboljših ciljnih strani in strani prodaje strani za WordPress strani. To naredi trden primer sama po sebi in se prilagodi na katero koli spletno stran e-trgovine. Ta tema vam pomaga pri ustvarjanju vaših projektov s tem, da vam daje veliko različnih možnosti. To bo zagotovo ustvarilo kakovostne ciljne strani za vas in bo ustvarilo vodstvo v velikem številu. Ta močna in odgovorna tema vam omogoča izvajanje različnih konfiguracijskih in A / B testnih možnosti, ki zagotavljajo odzivnost vseh velikosti zaslona.

Kaj naredi dobro temo prodajne strani?

Ena od glavnih stvari, ki jih je treba iskati na ciljni strani ali temi prodajnih strani, je, kdo je razvil temo in ali je premium ali brezplačen. WooCommerce je ena izmed najboljših in najbolj znanih tem WordPressa in ima veliko funkcij, kot so fotografije z visoko ločljivostjo, prilagodljivost za prilagajanje in odzivnost na vse velikosti zaslona. Poskrbite, da izbrana tema vsebuje naslednje specifikacije:

  • Možnosti za oblikovanje članskih območij in ciljnih strani.
  • Izjemna predstavitev spletnih vsebin, kot so slideshows in predstavitveni prostor
  • .
  • Združljiv mora biti z vsemi napravami z različnimi ločljivostmi.
  • Imeti bi morale funkcije SEO za vključitev vaše spletne strani v rezultate iskalnika.

Sklepne ugotovitve in dodatni dodatki, ki jih je treba upoštevati:

Ko ste izbrali temo, bi morali delati na svoji postavitvi in ​​barvni kombinaciji, tako da bo tema ustrezala nišnim in poslovnim potrebam vašega spletnega mesta. Tehnično je lepota vaše teme WordPress in njenih možnosti zelo pomembna. Lahko namestite nekaj vtičnikov, da izboljšate uvrstitev vaše strani in svojim bralcem ponudite koristne informacije, da jih spremenite v zadovoljne stranke.

November 30, 2017