Back to Question Center
0

Semalt Expert razvija na obrazcu Caldera, najmočnejši vtičnik za spletne strani WordPress

1 answers:

Spam v stiku z obrazcem je dražilen in nadležen ter povzroča veliko varnostnih tveganj za svoj spletni dnevnik ali spletno mesto. Torej bi morali blokirati neželeno pošto in ohraniti vaš kontaktni obrazec vaša glavna prednostna naloga, če uporabljate obrazce Caldera. Artem Abgarian, Senior Semalt Senior Customer Success Manager, pojasnjuje, da morate za omogočanje celovitih in zmogljivih programov za preprečevanje neželene elektronske pošte v kontaktnem obrazcu najprej ustvariti povsem novo obliko - dns dominio gratis. Ko bo to storjeno, bo orodje za preprečevanje neželene pošte delovalo, da bodo vaše oblike brez napadov neželene pošte in botov.

Kaj storiti, če dobite neželeno pošto s Caldera Forms?

Če z vašim Caldera obrazcem uporabljate privzeti vtič za medene lonce in ne deluje pravilno, je nekaj načinov, kako se takoj znebiti neželene pošte:

  • Najprej bi radi raje uporabljali dobro upravljano in organizirano blokatorje WordPressa, s katerim boste blokirali vse bote in pajke, da bi prišli do vašega spletnega mesta. Predlagamo, da v tem pogledu uporabljate WPEngine in Pantheon.
  • Uporabite lahko tudi e-poštne storitve, ki samodejno blokirajo vsiljeno pošto. Predlagamo vam Caldera Forms Pro za obrazce Caldera in SendGrid za vsa druga e-poštna sporočila..
  • Prav tako je dobro uporabiti protivirusni plugin. V vašem Wordpress Plugin Directoryu je na stotine tisoč anti-neželenih vtičnikov in lahko izberete ustrezen vtičnik in jih čimprej namestite
  • .

Kaj pa polje reCaptcha?

Prav tako je dobro, da dobite reCaptcha in preprečite komentarje o neželeni vsebini na vašem spletnem mestu. To morda ne bo pravilno delovalo s Caldera obrazci, zato bi morali svoje nastavitve prilagoditi ročno. Varno je reči, da je reCaptcha manj učinkovit in uporaben kot spodaj navedeni privzeti antispamski vtičniki.

Oblike Caldera Anti-Spam:

Če imate spletno mesto WordPress, morate ta vtičnik čimprej namestiti, da preprečite, da bi Caldera obrazci preprečili vsiljeno pošto in viruse. To je uporabniku prijazen in spletna stran prijazen plugin, ki je brezplačen in prihaja z več desetimi funkcijami. Z uporabo, lahko dobite dostop do podrobnih navodil o tem, kako razviti čudovit kontaktni obrazec. Ta vtičnik ponuja oblikovalce oblike povleci in spusti, možnosti predogleda v živo, predloge za pospešitev oblikovanja obrazcev in pomaga ustvariti odzivne obrazce v nekaj sekundah.

Clean Talk Anti-Spam:

Ta vtičnik WordPress se lahko enostavno integrira z vašimi obrazci Caldera in pomaga pri preprečevanju neželene pošte v oddelkih za komentarje. Najboljši del je, da je na voljo v brezplačnih in premium različicah; to pomeni, da je brezplačna različica dobra za mala podjetja in zasebne bloge, premium različica pa je odlična za velike spletne strani in spletne znamke. Možnost njene gravitacijske oblike je omogočena za urejanje obstoječih oblik in jim daje močan in izreden videz.

Anti-Spam Bee:

To je celovit in uporaben vtičnik WordPress za obrazce Caldera. Zagotavlja brezplačne storitve proti neželeni pošti in ima na internetu milijone aktivnih namestitev. Kontaktni obrazec 6 je mogoče urediti tudi s tem vtičnikom in je uporabniku prijazen. Poleg tega je na voljo več razširitev za uporabnike, lahko pa tudi ta vtičnik prilagodite svojim zahtevam in pričakovanjem. Vključuje tudi podporo za reCaptcha in vam lahko pomaga pri predložitvi obrazca s pomočjo Ajaxa .

November 30, 2017