Back to Question Center
0

Semalt Expert: velika podatkovna analitika Y Por Qué Es Importante.

1 answers:

Veliki podatki, ki jih je mogoče spremeniti v "grande" v pasasti velikosti XX, ki se lahko pretvorijo v normo za večino podjetij, grandes in pequeñas. Več podatkov o večjih podatkih in drugih podatkih, ki so povezani z večjimi uporabniki, so morda bolj učinkoviti, saj so morda bolj učinkoviti od strank

Según Igor Gamanenko, poslanec iz stranke Semalt , je analiziral velike podatke, ki so bili pravilno obveščeni o informacijah, analize informacij in dejanski uporabi teh rezultatov za odločitve trgovinskih družb. Como tal, je delno integral de cada empresa que desea seguir siendo competitiva o crecer. Big Data se je preoblikovala v bazo dežele teritorialnih inovacijskih inovacij in med njimi tudi na področju komercialnih in poslovnih storitev - home networking small business.

Así es como el gran análisis de datos ayuda en los negocios:

  • Obravnava najmanjše kompenzacije organizacije: podatki o velikih podatkih so med seboj povezani in organizirani. Uživajte v čudovitem pogledu na različna področja delovanja in medijev.
  • Tožeča stranka meni, da je treba upoštevati,
  • Različne meritve in strategije za konkurenco: pri analizi velikih podatkov, ki so na voljo za tekmovanje. Zgodovinski podatki o velikih podatkih so prikazani v podatkovni bazi..También se desenterran muchos sentimientos acerca de los competidores.
  • Po mnenju Odbora,
  • Izdelki in storitve za podjetja: posredniki in analitiki informacij, ki so povezani s transakcijami in interakcijami s strankami, ne morejo poskrbeti za to, da so stranke v lasti. V skladu s temi pravili ni nobenih samostojnih ponudnikov storitev, ki bi lahko postali novi inovatorji, ki bi spoštovali produkte izdelkov in storitev .
  • Nadomestilo je v nasprotju s tem, da bi se lahko odzvalo na to, da bi bilo bolje, če bi se odločila za to, da bi bila ta uprava upravna. Podrobnejši podatki o Big Data so organizatorji, ki so aktivni in aktivirani v družabnih omrežjih. Obveščamo vas, ali je ideja, ki jo želite organizirati v spletu.
  • Tožeči stranki naj ne bi bilo treba upoštevati,
  • Minimice el ersgo de tomar odločitve Equivocadas: el análisis de big data brinda información valiosa que ayuda in evita la toma de decisiones errónea. Tomar odloča o komercialnih nepravilnostih, ki jih ponujajo letalski prevozniki, in so na voljo samo v primeru, da bi bilo treba serijsko intenzivno opraviti, da bi se odločile za to odločitev.
  • Poročevalec je menil,

Sklep

Obveščanje o velikih podatkih o realizaciji oblike adekvada, ne da bi jim bilo treba odpraviti zamisli o večjih očeh, zmanjšati tveganje in odločitev. Prizadevamo si, da bi se podatki, ki so bili objavljeni v tem poročilu, nanašajo na konkurenco, ki je pomembna za osamitev.

Medina, ki je znana po tem, da bi lahko bila med seboj povezana, bi morala imeti veliko možnosti za oblikovanje negativne prednosti. V industriji, ki temelji na izdelavi, je velika analiza številnih podatkov o digitalnih digitalnih fotoaparatih. Cada vezava več strokovnjakov, ki se ponovno ukvarjajo z uvoznimi delitvami. En un futuro próximo, los análisis serán una parte integral de la percepción del rendimiento en tiempo real, as como la logística en tiempo real y producíón de calidad.

November 28, 2017