Back to Question Center
0

Semalt Expert: Wordpress Theme Vrste - Koristni nasveti

1 answers:

Odločanje o temi WordPress je bistvena izbira, ki jo moramo narediti za blog. Ena izmed najboljših lastnosti Wordpressa je, da lahko naredite spletno stran na mestu in jo tako, da vstavite vtičnik WordPress. Tema bo vsebino pustila enaka, vendar bo spremenila videz spletnega mesta in način predstavitve vsebine. Kakšna ideja, ki jo izberete, lahko vaše vsebine izgledajo povsem drugačno, nekaj, kar dosežete z enim samim klikom.

Ivan Konovalov, vodilni specialist Semalt , pojasnjuje, da teme Wordpressa prihajajo v mnogih vrstah, ki vključujejo:

Nakup ali teme s premijami

To so teme, ki jih kupite pri spletnem prodajalcu. Odločite se, da jih boste kupili enkrat za enkratno plačilo ali pa jih boste plačali letno - ladies hats millinery. Odvisno od prodajalca, lahko dobite tiste z video tutoriali, ki pojasnjujejo, kako jih uporabljati.

Teme premij imajo številne prednosti, ki vključujejo:

  • Visoka kakovost
  • Optimirano in z visoko zmogljivostjo
  • Ponudba popolna podpora
  • Uporabljajo najnovejšo tehnologijo in najvišje standarde spletnega mesta

Prihajajo s številnimi možnostmi in prilagoditvenimi funkcijami, ki vam omogočajo, da zasukate funkcionalnost vašega spletnega mesta. Nekatere možnosti vključujejo spreminjanje barve in spreminjanje postavitve vaše spletne strani..Najboljši so za popoln blog.

Proste teme

Na internetu je na tisoče prostih temah. Lahko jih prenesete in jih lahko brez omejitev uporabite. Lahko jih dobite tako, da obiščete Wordpress.org teme imenik, in so 100% brezplačno.

Brezplačno - To pomeni, da jih dobite brez plačila ničesar. Brezplačne teme so drugačne od freemija, saj so proste teme polne, od dolgočasnih do osupljivih modelov.

Freemium - Te teme so izpuščene z omejenimi funkcijami, namenjenimi za testiranje, če boste sčasoma, če jih imate radi, zahtevali, da kupite polno različico. Zato niso brezplačni, saj jih boste morali plačati s časom.

pločevina

Imenujejo se tudi začete teme razvijalca. To je zato, ker so teme že pripravljene, vendar jih je treba razviti v boljšo stvar.

Te teme so prilagojene minimalnemu oblikovanju. Te vsebujejo teme, kot so okostje, kosti in korenine, kjer si razvijalci koristijo drug od drugega in poskušajo jih razviti tako, da so stabilni in ekonomsko sposobni preživeti. Cilj je ponuditi uporabnikom informacije o prilagoditvi oznak teme in jih priporočajo tistim, ki želijo razviti svoje teme.

Vsaka tema je edinstvena in so oblikovana tako, da ustrezajo potrebam vsakega posameznika. Naredite nekaj raziskav o značilnostih vsakega, preden se odločite za temo, ki jo želite uporabiti za svoj spletni dnevnik.

November 29, 2017