Back to Question Center
0

Semalt Expert: WordPress Vs. Shopify - Kaj je najboljše?

1 answers:

Večina vas ve, da je WordPress najboljši in najbolj znani sistem za upravljanje vsebin, ki trenutno drži skoraj 60-odstotni tržni delež na trgih CMS. Ni presenetljivo ali šokantno, da različni razvijalci raje uporabljajo WordPress nad drugimi sistemi za upravljanje vsebin. Wordpress je odprtokodni program za ustvarjanje spletnega mesta, napisan v PHP.

Michael Brown, vrhunski strokovnjak Semalt Digitalne storitve, v tem pogledu daje prepričljivo prakso.

Shopify vs WordPress:

Shopify je gostilna platforma, ki nam ne dovoljuje, da gostimo naša spletna mesta na naših lastnih ali tretjih strežnikih, kot je GoDaddy itd. V tem smislu je precej drugačna od tiste v programu WordPress in ste odvisni od strežnika Shopify za našo spletno stran in ga ne moremo gostiti na lokalni ravni - archi gonfiabili usati. Gostujoče platforme imajo nekaj zanimivih prednosti, vključno z dnevnim varnostnim kopiranjem, skladnostjo s PCI-jem, neomejeno pasovno širino in privzetimi ponudniki storitev SSL.

Nasprotno, WordPress je samostojen gostitelj. To pomeni, da lahko preprosto gostite svojo spletno stran ali blog na katerem koli strežniku in lahko urejate datoteke PHP v skladu z vašimi zahtevami. Ampak, če se vaše podjetje začne širiti, plačevanje pasovne širine ali ločenih ponudnikov gostovanja morda ne bo enostavno za vas. Pomembno je dodati nekaj vtičnikov, kot je WooCommerce, da bi dobili najboljše iz spletnih strani WordPress.

Osnovni elementi vsebine:

V vseh sistemih za upravljanje vsebine obstaja nekaj osnovnih elementov. Toda v primeru WordPressa lahko dodate vrste po meri, strani, kategorije, pripomočke in druge podobne stvari po meri.

  • WordPress Shopify
  • Zbirke po meri po meri Oblike v obliki kategorij
  • Različni izdelki
  • Objave Več člankov
  • Strani Različne strani

Razširitev funkcionalnosti v WordPress:

V primeru programa WordPress lahko preprosto namestite vtičnike, nastavite pripomočke in menije ter spremenite teme, da razširite funkcionalnost vašega spletnega mesta. Na primer, spletno mesto WordPress-a v out-of-the-boxu ni sestavljeno iz komponent e-trgovine, zato morate namestiti vtičnik WooCommerce, ki omogoča določena delovna mesta po meri in e-poslovanje.

Shopify App Store:

Če ste uporabnik Shopify, boste morali svoje funkcije razširiti z uporabo določenih aplikacij. Najbolj pomembne aplikacije Shopify so prisotne v Shopify App Store. Če želite namestiti aplikacijo, pojdite v razdelek Apps v meniju Shopify in kliknite gumb Shopify Store App Store. Tukaj boste lahko izbrali aplikacije, ki jih želite namestiti. Ko jih namestite, jih lahko uporabite in jih vključite v svoje spletno mesto.

Nakup tema tem strukturam glede na WordPress tematske strukture:

V sistemih WordPress in drugih sistemih za upravljanje vsebine, kot sta Drupal in Blogger, obstajajo teme staršev in otrok. Pomembno je, da izberete primerno temo za vašo spletno stran, ki ji daje čudovit in profesionalen videz. V nasprotju s tem se teme v Shopify-u nikoli ne posodobijo samodejno. Vendar vam ni treba skrbeti, saj jih lahko ročno posodobite. Teme Wordpressa ne uporabljajo tekočega jezika za njihovo izvajanje, temveč Shopify teme uporabljajo ta jezik. Tekoči jezik omogoča razvijalcem dinamično nalaganje vsebine v trgovino. Pomembno je, da vaše teme vsebujejo dodatne imenike, ne glede na to, ali jih uporabljate v WordPress ali Shopify. Trgovine Shopify sprejemajo samo strukture imenika za teme, medtem ko lahko spletna mesta WordPress delujejo tudi brez njega .

Sklepna ugotovitev

Varno je reči, da WordPress ima večino spletnih mest in spletnih dnevnikov na internetu in ima več funkcij kot Shopify. Vendar lahko izberete sistem za upravljanje vsebine, ki temelji na vaših zahtevah. Za namene SEO in pravilno optimizacijo je WordPress boljši od Shopify in je bolj prilagodljiv. Poleg tega je urejanje strukture baznega URL-ja, permalink in SEO povezanih stvari, kot so naslovi, opisi, slagovi, slikovne oznake in naslovi v programu WordPress enostavni, kot pa Shopify.

November 30, 2017