Back to Question Center
0

Semalt Fornece Kot forma Več informacij o oglaševanju Que Levará Respiração Dos Seus Clientes!

1 answers:

Obnašanje potrošnikov je doseglo nespremenljivo stališče, ko bi lahko bili bloki oglasov vključeni v spletne brskalnike. V resnici potrošniki niso blokirali oglasov, temveč so imeli nekaj drugega v mislih. To se je zgodilo - oborožene spyware masquerading kot oglasi uničili strojne sisteme, sledil svojo dejavnost in ukradel zasebne podatke. Niso bili oglasi per se, vendar virusi, ki jih je treba blokirati - copritermosifoni bambini prezzi.

Predstavljajte si, če bi se to zgodilo v resničnem svetu. Tako kot pri vetru dejstva, da so Visio TV zbirali podatke in jih prodajali tretjim osebam. To ni bilo oglaševanje. Bilo je nezakonito. Bilo je bolno, in je bilo treba kaznovati. Visions so plačali milijone za škodo in zmanjšali sranje. Potrošnik ima pravico zaščititi sebe vsiljiva vohunska programska oprema.

Tukaj so nasveti, ki jih je določil Michael Brown, Semalt Customer Success Manager, ki bo pomagal ustvariti odgovorne oglaševalske akcije, ki bi bile dobro sprejete.

Uporabite ustvarjalne oznake

Oglas, ki zamegljuje privlačen pogled, je velik ne. Slika tega: ti sibranje zanimivega spletnega dnevnika, potem vas nekaj prisili, da jo pogledate. Boste želeli priti do nekaj, kar privlači ljudi. Slika te analogije: na konferenci imate razstavni prostor. Kakor je že, je vaš razstavni prostor že viden..Ni vam treba večji, tako da blokira prehod. Namesto tega dobite prilagojeni šotor, ki privlači oko.

Nelinearno trženje

Nelinearno trženje je manj o tem, kako se beseda izteče in kaj več o tkanjublagovno znamko v življenje potrošnika. To je strategija Starbucks in Redbull. Konvencionalni prodajni kontinuum se začne z zavedanje potrebe in konča pri nakupu. Vendar pa v primeru nelinearnega trženja prednost daje prednost blagovni znamki. Tovaše potrošnike prepričuje, da blagovna znamka postane del njihovega življenja. Nekatere TV in radijske postaje so nepogrešljive zaradi številnihoglase, ki jih tečejo. Enako velja tudi za nekatere spletne strani.

Native oglaševanje

Ni vam treba biti prikrito, ko gre za domače oglaševanje. Dejstvo, da asponzor se omenja v sporočilu, ne ovira celovitosti te vsebine. Če je karkoli, naredi vsebino videti verodostojno. Na ta način občinstvo pozna mejo vpliva oglaševalca.

Tu je resnica zadeve. Na vse vrste medijev vplivajo oglasi. Če je zaNa primer, milo opera sprejema programiranje v obsegu, ki sponzorjem ni všeč, samo z njimi vzamejo svoje dolarje. Novice o radioteleviziji plačajo oglaševalci. Idealno domače oglaševanje zmanjšuje vlogo trženja. Peskovnik je v majhni omeniti, da ne prekine pretok vsebine, recimo milo opera. Bolje je, da gledate svoje najljubše filmske znake s koktejlom ali uporabite fotoaparat Nikon, ne pa zaustavite klik in zaženite oglas Nikon ali koks.

Sklepna ugotovitev

Skratka, integracija ustvarjalnih znakov, nelinearnega trženja in domačega oglaševanjaso skrivnost oglasov, ki jih vaše občinstvo ne blokira. Tako preprosto je.

November 28, 2017