Back to Question Center
0

Semalt Islamabad Expert: Kako začeti Blog WordPress v manj kot 10 minutah

1 answers:

Svet, v katerem živimo, se hitro spreminja in čas je, da svoje podjetje razvijete s spletno stranjo ali blogom programa WordPress. Čeprav obstaja veliko število sistemov za upravljanje vsebin, WordPress uporablja 95% posameznikov zaradi svoje uporabniku prijazne postavitve in izboljšanih funkcij. Naredim polni delovni čas, blogging, in različni ljudje delajo enako. Ne morete zaslužiti na spletu brez osebnega spletnega dnevnika in ni skrivnost, da je WordPress najboljša platforma za razvoj spletnega dnevnika.

Tukaj bo Michael Brown, vrhunski strokovnjak iz Semalt , naučil, kako začeti blog WordPress v manj kot desetih minutah.

Korak # 1: Sprostite ideje:

Če želite razviti in vzdrževati spletni dnevnik WordPress, morate biti kreativni in si brez zamisli - top rated long term care insurers. K sreči je veliko blogov, da bi dobili navdih. In obstajajo številni blogi, za katere vas morda ne zanimajo. Zato bi morali ljubiti temo, o kateri pišete, in ne bi smeli začeti s blogiranjem, če ne želite vsak dan pisati.

2. korak: poimenujte spletni dnevnik in se odločite za spletno gostovanje:

Veliko ljudi se odloča za wordpress.com zaradi svojih brezplačnih storitev. Če želite imeti osebno domeno, jo morate izbrati od GoDaddy, BlueHost ali drugih podobnih spletnih mest. Ne premislite in takoj poimenujte svoj spletni dnevnik. Istočasno morate izbrati spletno gostovanje samo, če veste o svojem ugledu. Običajno ime domene wit dot com stane uporabniku do 15 evrov na leto in storitve gostovanja so odvisne od ponudnika storitev. Ponavadi so načrti gostovanja na leto od $ 40 do $ 5000. Brez spletnega gostovanja in imena domene ne morete razviti spletnega dnevnika.

Nekatere pomembne točke, ki jih morate upoštevati, so:

  • Izberite domeno .com domene
  • Cilj za dve do tri besede za ime vašega spletnika
  • Uporabite glavno ključno besedo, da predstavite svoj blog na boljši način
  • Ne odločite se za brezplačno spletno gostovanje, ker bo zagotovil omejene storitve, funkcije in možnosti

Korak # 3: Namesti WordPress in izberite temo:

Tretji in eden od najpomembnejših korakov je namestitev WordPressa iz vašega cPanel. In končno, morate izbrati temo in jo takoj objaviti. V svetu spletnega dnevnika so modeli WordPress znani kot teme. Obstajajo na stotine do tisoč tem, vendar so odzivni uporabniki široko všeč in izbrani. Ko je tema izbrana, jo lahko kadarkoli zamenjate. Prijavite se na nadzorno ploščo programa WordPress in dostopajte do področja yourdomain.com/wp-admin. Tukaj lahko spremenite nastavitve svojega spletnega dnevnika in previdno uporabite svoje poverilnice. Če nisi našel primerne teme, predlagam, da se odločite za Thrive Theme, StudioPress, ElegantTheme ali ThemeForest, ki so najboljše teme WordPress do danes.

4. korak: Prilagodite in optimirajte blog WordPress

Ko je tema izbrana, morate svoj spletni dnevnik WordPress prilagoditi in optimizirati. Čeprav teme so osnova vaše spletne strani, je prilagajanje in optimizacija dobro, da izboljšate uvrstitev vašega spletnega dnevnika v rezultatih iskalnika. Na primer, lahko uporabite vtičnike WordPress, da v svoj spletni dnevnik dodate obrazce za stike, forume, drsnike, slike in video posnetke. Pojdite na območje Prilagajanje in kliknite gumb Custom. Tukaj lahko dodate ime svojega spletnega dnevnika in njegovega slogana. Podobno je iskalnik optimizacija pomembna za vaš blog WordPress. SEO je postopek optimizacije bloga, ki ga najdemo v rezultatih iskalnika. Namestite SEO z vtičnikom Yoast, da v svoje objave vstavite opise, metaoznake, meta naslove in ustrezne ključne besede.

5. korak: napišite svojo prvo objavo v spletnem dnevniku

Čas je, da napišemo prvo zgodbo o mojstrovini in jo privlačimo. Wordpress uporablja intuitiven urejevalnik, ki je podoben orodju za obdelavo besedil. Novi vnosi so lahko ustvarjeni iz vašega področja za WordPress. V levo stransko vrstico morate klikniti gumb »Objave«, nato pa kliknite gumb »Dodaj novo«. Wordpress bo samodejno ustvaril permalinks vseh vaših zgodb na podlagi ključnih besed in vašega naslova / naslova.

Preden kliknete gumb Objavi, poskrbite, da ima vaša zgodba naslednje značilnosti:

  • Povedano je v pogovoru in privlačnem tonu
  • Vsebina je brezhibna in brez plagiatorstva
  • Uporabili ste podpostavke prek posta
  • Uporabite lahko tudi sezname, oznake in kontrolne sezname, da bo post postal čudovit
  • Vstavite ustrezne slike in videoposnetke

Kot zadnje sporočilo smo vam želeli povedati, da morate, ko objavite objavo, objaviti na Facebooku, Twitterju in drugih spletnih mestih za družabne stike, da bi pritegnili več bralcev.

November 30, 2017