Back to Question Center
0

Semalt: Kako blokirati določene spletne strani v Chromu z uporabo programa BlockIt

1 answers:

Internet je poln motenj, in pop-up oglasi so med najbolj draži stvari. Ti so prikazani na vaših spletnih straneh in uporabnikom otežujejo na veliko načinov. Poleg tega uporabnike preusmerjajo na neželene ali odrasle spletne strani - мебель от производителя в мытищах. Z aplikacijo BlockIt lahko hitro odstranite tako pojavne oglase kot tudi spletna mesta za sumljive ali odrasle v svojem Google Chromu. Spletne strani, ki nalagajo in sprejemajo besedila, ki jih vnesete z njim, lahko enostavno blokirate s to tehniko.

Na internetu obstajajo različne grožnje in vedno smo po njihovi zaščiti. Starši želijo zanesljive programe starševskega nadzora, ki so nameščeni na pametnih telefonih svojih otrok, da bi se izognili neprijetnim težavam, delodajalci pa iščejo dobro poučena orodja za spremljanje, da bi zagotovili odlično delovanje svojih delavcev. Za uporabnike Google Chroma je na voljo rešitev vseh težav, ki je znana kot BlobkIt. To je znana razširitev za zaščito brskalnika, ki lahko omeji dostop do nekaj spletnih strani, tako da neprimerna in nevarna vsebina ni prikazana, ko brskate po internetu.

Tukaj je Michael Brown, vodilni specialist iz Semalt , opisal nekatere načine za blokiranje nekaj spletnih mest v Chromu z uporabo BlockIt.

Možnost # 1:

Če uporabljate različico sistema Windows, ki ne podpira starševskega nadzora, lahko preprosto namestite razširitev, imenovano kot BlockIt, da odstranite nekaj sumljivih ali odraslih spletnih mest. Prvi korak je namestitev dodatek in vtipkajte chrome: // razširitev / v naslovni vrstici, na kateri bodo prikazane vse nameščene razširitve. Drugi korak je, da kliknete na vrstici z možnostmi in omejite dostop do strani, ki vam niso všeč.)

Možnost # 2:

Medtem ko je zelo enostavno blokirati nekaj spletnih mest s to metodo, lahko preprosto odklenete priljubljena mesta z istega seznama. Odprite razdelek »Možnosti« in izbrišite URL, da ga izbrišete z blokiranega seznama. Pred zapiranjem spletnih brskalnikov morate shraniti nastavitve.

Možnost # 3:

Če želite nastaviti geslo, tako da vaši otroci ne bodo vedno dostopali do blokiranih spletnih strani, morate vnesti geslo v vrstici z možnostmi BlockIt in ga potrditi. Potem morate pred zapiranjem okna klikniti gumb Shrani.

Možnost # 4:

Zdaj se vrnite v Google Chrome in preverite, ali so URL-ji pravilno blokirani ali ne. Preprosto morate vstaviti ime spletnega mesta in, če je blokiran, se prikaže sporočilo, da je to spletno mesto blokirano. Če želite dostopati do istega spletnega mesta, kliknite na možnost »Spremeni nastavitve« in tukaj vnesite svoje geslo. Usmeril vas bo na stran, na kateri lahko blokirate ali odblokirate spletne strani na podlagi vaših osebnih želja.

BlockIt je že več let, vendar je veliko število spletnih strani, ki jih blokira, na internetu neprimerljivo. Najboljša prednost je, da lahko to zlahka blokira več spletnih mest v Google Chromu in svoje povezave ne shrani v bendend. Poleg tega lahko spletne strani kadar koli odklenete kadarkoli, kjerkoli.

November 29, 2017