Back to Question Center
0

Semalt: Kako blokirati katero koli spletno mesto v Google Chromu brez razširitve

1 answers:

Blokiranje spletne strani je lahko bistveno za večino uporabnikov računalnikov. Nekateri ljudje se lahko na primer odločijo, da bodo otroke omejili dostop do različnih spletnih strani. V drugih primerih boste morda želeli, da vaš brskalnik zaradi določenega razloga ne bo dostopal do nekaterih spletnih mest. V teh primerih je lahko rešitev rešitev, s katero lahko brskalnik Chrome dostopa do teh spletnih mest.

Igor Guanenko, vrhunski strokovnjak iz Semalt , se bo v tem priročniku osredotočil na brskalnik Chrome, vendar pa te tehnike lahko delujejo tudi pri drugih brskalnikih po nekoliko drugačnem postopku.

Večina pravnih sredstev, ki so na voljo za to težavo, vključujejo aplikacije in razširitve - correo personalizado dominio gratis. V nekaterih primerih aplikacije in razširitve brskalnika zaženete RAM, ki vpliva na učinkovitost računalnika. V drugih primerih lahko razširitve in aplikacije izvajajo zlonamerne napade in dodaten nepooblaščen dostop, ki vodi do izgube osebnih podatkov. Ta članek SEO vsebuje dva najboljša načina, kako razlagati, kako blokirati spletna mesta, ne da bi se prijavljali na katere koli aplikacije ali razširitve:

1. Blokiranje spletnih mest iz gostiteljske datoteke

Možno je blokiranje dostopa do spletnega mesta iz gostiteljske datoteke. Za osebo, ki uporablja računalnik z okni, lahko spletnim mestom, ki uporabljajo ta postopek, preprečite:

 • Kliknite gumb za zagon.
 • V iskalnem polju, ki se prikaže, vnesite »C: \ Windows \ system32 \ drivers \ etc« in pritisnite enter.
 • Z desno miškino tipko odprite datoteko »gostitelji« z notepadom.
 • Tip "127.0.0..1 "na dnu dokumenta, nato pa prostor in URL spletnega mesta, ki ga želite blokirati.
 • Ne navedite narekov, ki so na voljo v tem priročniku.
 • Pomembno je, da se ne vključi "http:" ali "www", kot bi želeli blokirati, ne glede na protokol.
 • Shranite dokument in znova zaženite računalnik.

Ta metoda bi morala preprečiti dostop do spletnih mest, ki so na seznamu, iz Chroma. Ta trik se lahko sooča z nekaterimi težavami glede združljivosti operacijskega sistema. Vendar pa deluje na operacijskem sistemu Windows 7.

2. Blokiranje spletnih mest v Chrome ročno

Nekateri uporabniki lahko najdejo zgornjo metodo nekoliko tehnično za uporabo na svojih računalnikih. V tem primeru lahko s spletnim brskalnikom Chrome za uporabo omejijo dostop do spletnega mesta. Na primer, lahko ustvarite nadzorni račun za Chrome za uporabo spletnih filtrov. Če želite ustvariti nadzorni račun, lahko sledite temu postopku:

 • Odprite Chrome in se pomaknite do nastavitev.
 • Pod naslovom »osebe« kliknite »Dodaj osebo«
 • .
 • Označi osebo v nastavitvi »Nadzor in ogled spletnih mest, ki jih ta oseba obišče«.
 • Od tu lahko nadzorujete spletne strani z nadzorovano nadzorno ploščo uporabnika.
 • Spletne strani je mogoče blokirati iz menija »dovoljenja« v razdelku »Upravljanje spletnih mest«.

Sklepna ugotovitev

Med uporabo interneta se lahko pojavijo nekatere potrebe, da omejijo dostop do spletnega mesta iz brskalnika. V teh primerih ljudje uporabljajo različne načine za omejevanje dostopa teh spletnih mest iz njihovih brskalnikov. Konvencionalne tehnike za omejitev dostopa do spletnega mesta lahko vključujejo namestitev razširitev v brskalniku za izvedbo te naloge. Drugi ljudje uporabljajo računalniške aplikacije, ki pomagajo brskalnikom omejiti obisk nekaterih spletnih mest. Te rešitve imajo pomanjkljivost v internetni varnosti in zmogljivosti računalnika. Ta vodnik po SEO ima postopke za blokiranje spletnih strani z uporabo različnih metod. Naučite lahko ročne tehnike ali blokirajte dostop do mesta iz datoteke gostitelja.

November 29, 2017