Back to Question Center
0

Semalt: Kako blokirati pojavna okna z blokatorji oglasov

1 answers:

Pop-up oglasi so bili že od začetka svetovnega spleta. Lisa Mitchell, strokovnjak Semalt , pojasnjuje, da so tako kot reklamni oglasi preprost način, da oglaševalci oglašujejo svoje izdelke in storitve na internetu. Medtem ko so nekateri pojavna okna koristna in koristna, lahko veliko število pojavnih oken škoduje vaši spletni strani.

Kaj je pop-up oglas?

Najprej pojasnimo, kaj je pop-up - ein zimmer wohnung einrichten wohnung. Pop-up so tabulatorji, okna in okna, ki se samodejno odpirajo in ostanejo tam, dokler ne naredimo nekaj, da jih zapremo. Primarna različica pojavnih oken je pop-under, okno, ki se odpre za našimi spletnimi brskalniki. Res je, da niso vsi pop-upi podobni v lastnostih in lastnostih. Nekateri so uporabni in ne zahtevajo vnosa uporabniških imen in gesel, medtem ko so drugi pojavni okni nadležni in škodljivi, ko pošljejo zahteve uporabnikom in jih pozivajo, da se naročijo na glasila. Primer pojavljanja škrlatnega programa je malwaretips.com.

Kako blokirati pojavne oglase?

Na progah je mogoče blokirati pojavne okvire na treh načinih: nastavitve brskalnika, blokatorje oglasov, kot so AdBlock in namenski pop-up blokatorji.

1..Blokiranje pop-up v vašem spletnem brskalniku

Spletni brskalniki imajo svoje privzete pop-up blokatorje. Google Chrome, Firefox, Internet Explorer in vsi drugi brskalniki drugače obravnavajo pojavne oglase, ne pa vsi, da izberemo, ali naj blokirajo pojavna okna na spletnem mestu ali ne.

2. Dedicated Pop-Up Ad Blockers:

Kot navaja ime, se bodo pojavni blokatorji osredotočili na blokiranje vseh pojavnih oglasov, ne glede na to, ali so ti koristni ali ne. V nasprotju z blokatorji oglasov blokatorji v pojavnem oknu ne blokirajo nobenega drugega oglasa. Če želite izvedeti več o njih, morate vnesti »najbolj znane pop-up blokatorje za Chrome«, »priljubljene in najbolj priročne pop-up blokatorje za Firefox« ter »najboljše in najbolj uporabne pop-up blokatorje za safari« v iskalnik. Microsoft Edge nima posebne metode za blokiranje pojavnih oglasov.

3. Ad blokatorji

Pop-up oglasi se zahtevajo po isti metodi kot oglasi na strani; blokatorji oglasov lahko privzeto ustavijo vse od njih. Če prej niste uporabili blokatorja oglasov, predlagamo, da poskusite AdBlock. Je eden najboljših in široko uporabljenih oglasnih blokatorjev na internetu. Vendar ne samodejno blokira vseh pojavnih oglasov. To je zaradi razlik med oglasoma tretjih in prvih strank. Na primer, EasyList, niz pravil filtra in predpisov, ki jih uporablja vsak bloker oglasov, pogosto prezrejo pop-up oglase prvega uporabnika. Če jih želite spremljati, preverite Fanboyjev seznam filtrov Annoyances. AdBlock bo zlahka blokiral zahteve, ki odprejo pojavna okna. Včasih lahko filtri po meri pomagajo ustaviti pojavna okna tako, da filtrirate neželene podatke. Druga vrsta pojavnih oken, ki jih AdBlock blokira, so zlonamerni oglasi. Medtem ko je oglaševalska programska oprema povezana s spletnimi mesti brezplačnega pretočnega torrenta in brezplačnimi prenosi programov, so usmerjene tudi glavne strani.

Res je, da vsi pop-up oglasi niso draži, nevarni ali nadležni, še vedno lahko blokirate večino neželenih oglasov z zgoraj navedenimi metodami.

November 29, 2017