Back to Question Center
0

Semalt: kako blokirati WordPress spam bote? - Super vodnik

1 answers:

Špica za neželeno pošto je lahko zelo trmast, ko gre za ustvarjanje uporabnih statističnih podatkov za vaše spletno mesto. Izkrivajo podatke o analizi, prinašajo lažne podatke in sprožijo številne neželene povezave v razdelku z komentarji. Na srečo je Frank Abagnale, vodilni specialist iz Semalt , znal odstraniti WordPress neželeno vsebino iz vaše spletne strani WordPress.

Spambots

Spambots so zlonamerni programi, ki se izvajajo za izvedbo številnih spletnih goljufij - offerte beispiel. Ti programi poskušajo ustvariti e-poštne sezname za širjenje svojih orodij s poštnimi sporočili drugim uporabnikom. Potem, ko žrtev prevarejo, da jih klikne, uporabniški računalnik deluje pod ukazi napadalca. Neželeni pošti poskušajo registrirati za lažne uporabniške račune, izkrivljati podatke o analitiku in krasti informacije o strankah. Odprava te bote je bistvena.

Zakaj bi morali odstraniti WordPress neželene pošte

Ljudje, ki razvijajo spletna mesta, potrebujejo digitalno trženje nekoč. Pri neželenih poštah pri izvedbi digitalno trženje ne more biti mogoče. Ljudje ponavadi trpijo zaradi številnih težav v zvezi z učinki neželene pošte. Na primer, neželeni pošti poševijo podatke o spletnem mestu, ki vodijo do napačnih podatkov, kot so:

  • Visoka stopnja obiskov ene strani
  • Referenčni promet z več lokacij
  • Trajanje seje 0 sekund
  • Ponarejeni demografski podatki
  • Obiski na stranski strani

Zato prihodnjih tržnih načrtov ni mogoče izvesti. Poleg tega so negativno vplivali tudi na druge digitalne načrte, kot je SEO..Na primer, ponarejeni spletni obiski privedejo do uvrstitve v napako. Vaša vsebina se zmanjša, ker drugi dejavniki ujemanja še vedno ne uspejo.

Spambots lahko v razdelku z komentarji na vašem spletnem mestu prinese tudi številne neželene povezave. Vaši uporabniki lahko spadajo v svoje lažne napade. Ponavadi se hitro odzovejo na težave, zaradi katerih lahko uporabnik misli, da gre za legitimne uporabnike. Zato lahko vozijo na svoje domene, zato vplivajo na vašo uvrstitev.

Kako ustaviti WordPress spambots

Te bote je preprosto preprečiti dostop do vašega spletnega mesta. Z uporabo nekaterih nastavitev lahko uporabite ustrezne varnostne ukrepe, s katerimi zagotovite, da bodo na vaše spletno mesto prišli le ljudje. Nekateri vtičniki lahko prinesejo dodatno zaščito pred učinkom spambotov. Nekateri načini za preprečevanje neželene pošte vključujejo:

1. Nameščanje zanimivih vtičnikov

Za nekatere uporabnike je nujno, da namestite nekaj posameznih vtičnikov, ki lahko zaščitijo svoja spletna mesta pred neželeno pošto. Tako lahko na primer zaviralec napotitve za neželeno pošto po meri, ki je onemogočen zaradi neželene pošte, uporabnikom preprečuje pošiljanje neželene pošte na vaš e-poštni naslov. Vtičnik, kot je bot blok, lahko prepreči, da bi se motnje, ki prihajajo iz nekaterih kritičnih referenčnih področij neželene pošte

Glede na vir vaših vtičnikov je bistvenega pomena. Nekateri vtičniki lahko na vašem spletnem mestu povzročijo škodljive učinke, kar povzroča znatne neželene učinke. Eden varen vtič je lahko analitični spam blokiranja WordPress. Ta vtičnik blokira promet, ki izvira iz domene neželene povezave z Google Analytics .

2. Nadzor oddelka za pripombe

V nekaterih varnostnih primerih boste morda morali blokirati WordPress neželene pošte, ki spadajo v razdelek o komentarjih. Uporabite lahko vtičnike za upravljanje botov komentarjev, ki se prikazujejo na vaših komentarjih v programu WordPress. Če želite ročno nadzirati komentarje, pojdite v nastavitve pogovora. Tukaj lahko uredite ali nastavite osebe, ki morajo komentirati vaše spletno mesto.

November 30, 2017