Back to Question Center
0

Semalt: Kako ustvariti vtičnik funkcionalnosti Wordpressa

1 answers:

Obstaja veliko primerov, ko ljudje potrebujejo svoj vtič funkcionalnosti. Vendar pa zelo malo člankov iz SEO razloži, kako ustvariti vtičnik Wordpress.

V tej SEO smernici, ki jo zagotavlja Andrew Dyhan, vodilni strokovnjak iz Semalt , boste izvedeli, kaj je vtičnik WordPress, zakaj ga boste morda morali ustvariti, kdaj ustvariti vtič funkcij in kako izvedite - cheap tires nankang. Najprej je bistveno, da začnemo vedeti več o pluginih funkcij.

Funkcijski vtič

Vtičniki so delček kode PHP, ki na vašo spletno stran običajno dodajate nastavitve in funkcije. Pomagajo mnogim lastnikom spletnih mest, da dosežejo več funkcionalnosti na svojih spletnih straneh WordPress, tako da razvijejo funkcionalni vtičnik za izpolnitev naloge. Na primer, je mogoče ustvariti vtičnik, ki se lahko preusmeri na določeno stran, kadar koli pride do določene naloge. Plugin je datoteka PHP, ki deluje tako kot tematska datoteka ali drug vidik.

Plugin funkcionalnosti vam lahko poveča vidike vaše WordPress teme. Omogoča vam, da spremenite različne vidike predmeta, ne da bi morali spremeniti dele bolj pomembne kode. Ena pomanjkljivost te WordPress te metode je, da lahko te spremembe izgubite, ko posodobite, spremenite ali spremenite svojo temo. Ta tehnika je lahko skrajšana rešitev za učinek, ki ga iščete. Še več, skript lahko shranite tudi v novem vtičniku.

Kako ustvariti vtičnik WordPress

Ustvarjanje plugin funkcij je eno najbolj udobnih delovnih mest. Najprej se morate zavedati ustvarjanja in urejanja datotek PHP. Nato morate ustvariti vtičnik. Ustvarite lahko mapo in jo vstavite v datoteko PHP. Uporaba podobnega imena za datoteko in mapo je bistvenega pomena. Nato potrebujete svoj najljubši IDE urejevalnik za dokončanje čarovnije.

Plugin WordPress potrebuje glavo. Glava je prvi del vtičnika. Vsebuje vse bistvene informacije o pluginu. Podatki o glavi vtičnika lahko vključujejo ime vtičnika, različico vtičnika in opis. Zdi se primer glave,

Pomembno je, da se priložite datoteko readme s svojim vtičnikom. To se imenuje datoteka readme.txt. Od tu lahko naložite in aktivirate svoj vtičnik.

November 30, 2017