Back to Question Center
0

Semalt: najboljši način za ustavitev oglasov v pojavnih oknih

1 answers:

Google ima odlično nalogo, da ohranja pop-up okna pod nadzorom. Zato morja pop-up oken, ki osvajajo našo izkušnjo brskanja, kažejo na nekaj večjih težav. K sreči, obstaja veliko načinov za obravnavo teh nadležnih in razdražljivih oglasov. Znebiti se nezaželenih in čudnih pojavnih oken ter reklamnih oglasov je dvosmerni postopek. Najprej morate odstraniti morebitne adware ali zlonamerne programske opreme iz vašega računalnika. Drugič, uporabite razširitev brskalnika, da blokirate pojavne in reklamne oglase - best it support services. V nadaljevanju so omenjene še nekatere druge stvari, ki jih morate upoštevati.

Čiščenje oken:

Strokovnjak Lisa Mitchell Semalt pojasnjuje, da če zaženete protivirusni program AVG in je prenehal delovati, bi morali iskati drugo orodje za oglaševanje ali zlonamerno programsko opremo. Večina strokovnjakov priporoča Malwarebytes Anti-Malware, kar je dobro pri preprečevanju zlonamerne programske opreme in odstranitvi nadležnih pojavnih oglasov iz vašega sistema. Drug podoben program, ki ga lahko poskusite tako za Windows 7 kot za Windows 8, je Adplorer Xplode, ki cilja na vse tiste orodne vrstice, napadalce brskalnika in oglaševalske programe, ki ustvarjajo pojavna okna v velikem številu. Obstaja napačna in nezakonita različica AdwCleanerja, ki vas bo prosila, da plačate nekaj za odstranitev pop-up-ov in adware-a. Za to se ne smete odločiti in prenesti samo pristno različico tega orodja..

Dodatki za brskalnike:

Za preverjanje razširitev in dodatkov v operacijskih sistemih Windows 7 in Windows 8 morate klikniti ikono na zgornji strani in v spustnem meniju kliknite možnost Dodatki. Vsi dodatki imajo ločene gumbe za področja Onemogoči, Odstrani in Možnosti. Samo kliknite gumb za onemogočenje in zaustavite zlonamerno programsko opremo ter nadležne pop-up oglase, ki se pojavijo v vašem operacijskem sistemu. Drug način zmanjševanja števila pojavnih oglasov v operacijskih sistemih Windows 7 in Windows 8 je z namestitvijo programske opreme Ublock Origin. Program je predstavil Raymond Hill in lahko porabi različne zlonamerne programe in adware, ki povzročajo pojavna okna. Na voljo je s peščico filtrov, kot so EasyPrivacy in EasyList. Prav tako se lahko odločite za Ghostery, kar je najboljše in najbolj neverjetno orodje za blokiranje pop-up oglasov. Lahko blokira oglase iz programa Facebook, oglase DoubleClick in oglase Google Translate.

Ustavite posodo:

Pop-ups zlahka napadajo spletne strani in operacijske sisteme, ki jih uporabljate za promocijo več izdelkov na spletu in zaslužek. Imenuje se programska oprema, ki vključuje platforme, kot so Google, Microsoft Bing, Ask, PUP in Google Chrome. Enostavna rešitev je, da namestite program, znan kot Unchecky. Blokira ali odpravlja svežnje ponudb, ki so legitimne in se pojavljajo v obliki pojavnih oken.

Ustavite posodobitve sistema Windows 10:

Microsoft poskuša pridobiti nov operacijski sistem Windows 10 na več napravah in namestiti majhen GWX (Get Windows 10) pripomoček v operacijskih sistemih Windows 7 in Windows 8. Prosi vas, da nadgradite brezplačno, kar pa ne smete. Če želite blokirati Microsoftova promocijska obvestila in nadležne pojavne okna, vam priporočamo nadzorno ploščo Ultimate Outsider's GWX. Druga možnost je, da poskusite blokator oglasov Ed Bott in se znebite teh pojavnih in oglasnih oglasov, ki ustvarijo nered za vas na spletu.

November 30, 2017