Back to Question Center
0

Semalt: Nasveti o tem, kako preprečiti Spam komentar v svojem WordPressu

1 answers:

Zagotavljanje pozornosti vašega občinstva in povečano angažiranje uporabnikov je izredno pomembno pri trženju. Pomen razdelka o komentarjih na vašem spletnem mestu ni mogoče prezreti. S komentarjem lahko hitro začnete spletne pogovore in analizirate povratne informacije strank v realnem času - co logos free.

Andrew Dyhan, vodilni strokovnjak Semalt , tukaj opiše, kaj morate vedeti o Askimetu.

Po namestitvi WordPressa na spletnih straneh, stranke dobijo Askimet kot eno od standardnih funkcij. Veliko število svetovalcev za trženje namesti WordPress, vendar ne more aktivirati funkcije Askimet. Blokiranje in preprečevanje spambotov je naloga, ki jo naredite sami, ki jo lahko hitro izvedete na lokalnem namizju.

Spam na komentarju na vaši spletni strani ni zabavno. Askimet so razvili in izdelali ustanovitelji WordPressa. Askimet pomaga tržnim svetovalcem, da označijo in prepoznajo komentarje o neželeni vsebini. Po opisovanju in prepoznavanju neželene vsebine komentarja spletna storitev Askimet objavlja komentar v imenu prodajalcev. Razmislite o pridobivanju ključa aplikacijskega programskega vmesnika (API) in analizirajte svoje komentarje o neželeni vsebini tedensko .

Antispamska čebela

Antispam bee je eden najboljših uvrstitev, ki pomaga preprečiti spam komentar v WordPressu. Po aktiviranju Antispamove čebele se ne zahteva registracija. Antispamska čebela uporablja analitične podatke za analizo komentarjev. Antispam čebela preveri tudi intervale, na katerih obiskovalci objavljajo komentar. Če potencialni odjemalec prikaže komentar takoj po prenosu objave, Antispam čebela izrazi preteklost kot spam komentar v WordPressu..

Preverjanje ReCaptcha

Znana tudi kot Google Captcha, ReCaptcha pomaga prodajalcem Captcha prijaviti gesla, komentarje in registracijske poverilnice. Google Captcha zahteva, da končni uporabniki potrdijo identitete, preden lahko dostopijo do spletnega mesta. To je bila ena najboljših rešitev, ki so jih uporabili tržniki za preprečevanje in blokiranje WordPress vsiljene pošte .

Razmislite o nameščanju in aktiviranju vtičnika, da nadaljujete. Potrdite obrazec, da boste dobili koristne rezultate. Če želite preveriti, ali se komentar nalaga na svoji spletni strani programa WordPress, se odjavite in poskusite poslati komentar.

Onemogočanje sledenja na vašem WordPressu

Pred nekaj leti so oglaševalci vsebin in bloggers pogosto uporabljali sledenje. Danes pošiljatelji neželene pošte uporabljajo povratne informacije za objavljanje neželene pošte na spletnih mestih WordPress. Če se želite spopasti s to vrsto spamov v programu WordPress, razmislite o onemogočanju povratnih sledil na vašem spletnem mestu.

Če želite onemogočiti sledenje na vašem spletnem mestu WordPress, pojdite v svoj račun 'Nastavitve' in kliknite na možnost 'Pogovor'. Kliknite možnost pod sledilci in pingbacks-om, da onemogočite pingbacks in sledilne programe, ki se ne izvajajo na vašem spletnem mestu. WordPress neželeno pošto lahko tudi ročno onemogočite za objavo. Kliknite jeziček »Razprave«, da onemogočite pingbacks za določene objave.

Odstrani Nofollow povezavo iz komentarjev

Če ste iz svojih komentarjev uporabljali povezavo brez sledenja, razmislite o odstranitvi. V večini primerov so spletni skrbniki in tržniki na koncu dobili kaznovanje s strani Google zaradi nalaganja nizke kakovosti in komentarjev Spammy.

Izklop komentarjev na svoje stare objave

WordPress spam je lahko zelo jezen. Če imate na vašem spletnem mestu zbirko preteklih komentarjev, razmislite o izklopu komentarjev na stare objave. Odprite »Nastavitve« in kliknite »Razprava« v nastavitvah vašega spletnega mesta, da zapišete komentarje o vsebini, objavljeni pred mnogimi leti.

V zadnjih nekaj letih je bila skrb za WordPress pomembna skrb za spletne skrbnike in blogerje. Ne dovolite komentarja vsiljene pošte uničiti spletno oglaševalsko akcijo. Uporabite prilagoditve programa WordPress in dodatke, da preprečite vsiljeno vsebino na svojem spletnem mestu.

November 30, 2017