Back to Question Center
0

Semalt: pet korakov za blokiranje napotiteljev neželene pošte v storitvi WordPress z uporabo vtičnika

1 answers:

Ivan Konovalov, Semalt Manager za uspeh kupcev, pravi, da ima Wordpress veliko število vtičnikov, ki pomagajo preprečiti ali blokirati napačno uporabo spamov. Na žalost, referrer spam je učinkovit način za izboljšanje uvrstitve spletne strani v rezultate iskalnika. Hekerji in pošiljatelji neželene elektronske pošte še naprej iščejo načine za povečanje prometa na spletnih mestih, prepoznavnost iskalnikov in verodostojnost podjetij. Za to uporabljajo različne metode za pošiljanje neželene elektronske pošte. K sreči imamo na voljo vtičnike programa WordPress, ki začasno ali trajno blokirajo vsebino neželene vsebine. To pomeni, da vaše spletno mesto WordPress ne bo prejel lažnega prometa in hekerji ne bodo mogli ustvarjati prihodkov prek povezav vašega spletnega mesta - ubnt edgeswitch lite. Prav tako ne bodo mogli dostopati do vašega uporabniškega imena in gesla in ne bodo mogli prevarati računov Google Analytics .

Kako odstraniti zlonamerno programsko opremo ali napotitelju neželene pošte s spletnega mesta WordPress?

V imeniku WordPress Plugins je mogoče uporabiti več vtičnikov za preprečevanje prometa z neželeno pošto. Vsi ti napotitelji za spam Spam WordPress imajo posebno bazo podatkov, značilnosti in funkcije. Pomaga pri blokiranju sumljivih domenskih imen v velikem številu. Spletni skrbniki lahko aktivno spremljajo vsa spletna mesta za napotitev neželene pošte in izboljšajo svojo stopnjo obiskov ene strani.

Načini blokiranja pošiljateljev neželene pošte ali napotitve neželene pošte z uporabo vtičnikov:

1. korak: Prilagodite nastavitve na armaturni plošči:

Če ste razvili spletno mesto z uporabo WordPressa, pojdite v odsek» Admin «in poiščite območje» Nameščeni vtičniki «za blokiranje napačne napotnice. Poskrbite, da ste izbrali vtičnik, ki ima dober ugled in ga je pregledalo veliko število ljudi.

2. korak: namestite in aktivirajte:

Ko je vtičnik nameščen na vašem spletnem mestu WordPress, ga morate aktivirati s pomočjo nastavitev -> Spam Napotitelj za nastavitve blokov in ga ne pozabite nastaviti glede na vaše zahteve in lastnosti spletnega mesta.

3. korak: nastavite vtič

V razdelku admin na svoji spletni strani Wordpress boste videli nekaj možnosti za konfiguracijo vaših vtičnikov. Te možnosti omogočajo, da blokirate IP-je pošiljateljev neželene pošte in njihovi obiski ali zadetki bodo preusmerjeni na URL po meri.

4. korak: ustvarite domene po meri:

V področju Konfiguriranje vašega WordPress bo vtičnik omogočil ustvarjanje domen po meri. Če menite, da vtičnik ne more pravilno blokirati nekaterih neželenih in sumljivih domen, lahko URL dodate ročno, da zagotovite varnost vašega spletnega mesta. Celoten seznam sumljivih spletnih mest najdete v računu Google Analytics ali spletnih forumih.

5. korak: Podroben seznam neželenih področij:

V področju Nastavitve vtičnika si lahko ogledate podroben seznam imen domen neželene pošte in jih lahko hkrati blokirate hkrati, prihranite veliko časa. Posodobljene sezname lahko tudi prenesete iz interneta ali strežnika. Če želite pomagati in deliti seznam na spletu, morate najprej našteti vse domene, tako da ne pošiljajo ponarejenih obiskov iz internetnih skupnosti. Kliknite gumb Upload Server in shranite nastavitve vtičnika.

Kateri vtičnik je primeren zate?

Vtičnik za napotitelje Block Spam je najboljši in eden najhitrejših vtičnikov WordPress. Lahko jo namestite iz imenika vtičnika Wordpress in ga takoj aktivirate. Možnost samodejnega shranjevanja ali samodejnega posodabljanja vam samodejno posodobi imena domen neželene pošte.

November 30, 2017