Back to Question Center
0

Semalt predstavlja glavne vrste filtrov za neželeno pošto, ki jih morate poskusiti

1 answers:

Igor Gamanenko, Semalt Manager za uspeh strank, navaja, da je trenutno neželena pošta postala gospodinjsko ime, več kot osemdeset odstotkov vseh e-poštnih prometa pa je neuporabno in brez pomena. To pomeni, da aktivna korespondenca prek e-pošte ni mogoče brez zaščite pred neželeno pošto. Medtem je nezaželeno komercialno sporočilo (UCE) digitalno neželeno sporočilo, imenovano tudi vsiljena pošta. V nekaterih primerih je popolnoma brezskrbno in ne povzroča nobenih težav, včasih pa lahko v računalniški sistem in spletno mesto vstavi zlonamerne kode in viruse. Glede na veliko število e-poštnih sporočil, poslanih po vsem svetu, morate paziti na e-poštne filtre neželene pošte in jih preizkusiti, da bi našli tisto, ki ustreza vašim zahtevam - institutos de fotografia.

Filter za neželeno vsebino za odrasle:

Spam vsebine za odrasle je ena najpogostejših vrst neželene pošte in filter, ki ga uporabljamo, imenujemo tudi kot filter za neželeno pošto odraslih. Včasih hekerji in pošiljatelji neželene elektronske pošte privabijo uporabnike izdelke in storitve, namenjene povečanju spolne moči. Zapustijo povratne povezave na svoje porno spletne strani ali oglase in želijo oglaševati te stvari na internetu. Ljudje že nekaj let začnejo ustvarjati filtre za vsebino neželene vsebine za odrasle..Če želite ustvariti tak filter, morate obiskati območje filtra vašega e-poštnega naslova, ustvariti filter in dodati URL na spletno mesto za odrasle, ki vam že nekaj časa draži.

Neželeni filtri za zdravje in medicino:

Ta vrsta e-poštnega filma neželene pošte je koristna za spletne strani in pošiljatelje, ki oglašujejo izdelke za hujšanje, tretmaje za nego kože, zdravila za izboljšanje telesne teže, netradicionalna in kitajska zdravila ter prehranske dodatke. Če imate spletno mesto, lahko namestite ustrezen vtičnik WordPress, da preprečite to neželeno vsebino. In če ste prejeli te ponarejene ponudbe v svojem e-poštnem sporočilu, morate preprosto ustvariti filter in dodati te ID-je v ta filter, da jih ne boste mogli v prihodnje pošiljati nadležnih sporočil.

Politični neželeni filtri:

Politične neželene vsebine se razširijo v obliki političnih groženj in mudsling dejavnosti. Ekstremisti, teroristi in hekerji sodelujejo pri širjenju te neželene vsebine na internetu. So negativni ljudje in nepoštovanje človeških vrednot. Zato vas ves čas ves čas pošiljajo neželene e-pošte in sploh ne skrbijo varnostne politike ali policijske police. Politične nezaželene filtre je enostavno ustvariti in vam lahko pomagajo znebiti teh sumljivih e-poštnih sporočil, morebitnih groženj in tveganj za izgubo denarja.

Sklepna ugotovitev

Res je, da je vsiljena pošta, virusi, zlonamerna programska oprema in elektronska pošta velika nevarnost za spletne uporabnike. Hekerji in pošiljatelji neželene elektronske pošte uporabljajo različne tehnike, ki nas draži in ukrasti denar. Če za takšna e-poštna sporočila niste ustvarili nobenega filtra, se morate držati stran od neželenih e-poštnih sporočil, ki lahko vključujejo nezakonite poslovne ponudbe, avtomatske odgovore, viruse, zlonamerno programsko opremo in vse vrste neželene pošte, ki bi lahko povzročile resne težave. Na tak ali drugačen način je e-poštna vsiljena pošta velika težava, vendar so filtri rešeni, saj se večina težav pojavlja na internetu.

November 30, 2017