Back to Question Center
0

Semalt predstavlja popoln vodnik za spletno goljufijo

1 answers:

Internet je velik vir za skoraj vsakogar. Spletna mesta e-trgovine imajo koristi odspletu, tako da dosežejo različne stranke po vsem svetu. V večini primerov ljudje uporabljajo tehnike internetnega marketinga, zahvaljujoč številnim spletomprogramskih funkcij, ki so v tem času postale dostopne. Vendar pa je ta vir večino kibernetskih kriminalcev - free scratch tickets real money. Kotljudje naredijo veliko spletnih strani, kiber kriminalci posodabljajo svoja orodja in metode, in skoraj vsaka oblika računalniške povezave jeob upoštevanju ene ali več oblik hacks. Ko ustvarjamo spletne strani, se osredotočamo predvsem na dostavo izdelkov in storitev ter internetno trženjespretnosti, ki bodo spletno mesto ostale visoko na seznamih SERP. Kot rezultat, hekerjev potencial in tveganje v naših spletnih prizadevanjih nikoli ne upoštevata.Posledično se povečujejo primeri internetnih goljufij.

Alexander Peresunko, Semalt Upravitelj uspeha stranke vam ponuja ogled najbolj običajnih primerov internetnih goljufij:

  • Lažno predstavljanje

Ta tehnika vključuje kreiranje strani spletnega mesta klona. Kot rezultat,kiberkriminator lahko pridobi nič hudega slutečo žrtev, da jih klikne in daje osebne podatke lažni strani. Ta trik v zamenopovzroča uhajanje informacij tretjim osebam, ki se ne osredotočajo le na pridobivanje informacij, temveč jo uporabljajo tudi za velike kriminalne transfere.Pomembno je, da vaše obiskovalce občutite na bližnje lažne napade.

  • Spamming.

E-poštna sporočila z neželeno pošto so te anonimne e-pošte, za katere je potreben aoseba, ki opravlja določeno stvar..Večina neželenih e-poštnih sporočil vsebuje povezave do škodljivih spletnih strani in zahteve po pozivu k dejanju, ki jihdati hekerju popoln nadzor nad celotno situacijo. Spamova sporočila lahko izvajajo mnoge množične kriminalne dejavnosti in druge domače zločinekot so goljufije.

  • Klonirana mesta

Hacker lahko ustvari tudi lažne spletne strani za izvedbo nekaterih svojihspletne prevare. Lažne spletne strani lahko ciljno usmerijo na nakupovalce in jih prisilijo, da kupujejo na napačni spletni strani. Kot rezultat, denar dobiizgubljen v trgovskem računu, katerega lastništvo ni jasno. Lažne spletne strani lahko vaše stranke izgubijo zaupanje v vašo trgovino, zaradi česar je celotnoproces je problematičen.

  • Hakovanje.

Hacking je nezakonit dostop ali avtoriziranje računalnika ali na spletutehnike. Hekerji priti do spletnih trgovin, kjer pridejo in odnesejo več milijonov gotovine. V drugih primerih lahko tudi hekerji vzamejo dragoceneinformacije od milijonov uporabnikov. Hakovanje je kaznivo po zakonu in lahko vodi do zapora. Zavrnitev storitve je običajen vdorpostopek, ki vključuje preobremenitev strežnika z zahtevami. Ti in mnogi drugi hacks lahko znižajo spletno stran, ki vse prizadevanja SEOpojdite na odpadke.

Sklepna ugotovitev

Za vsako spletno dejavnost, da se dobro nadaljuje, mora obstajati primer internetne goljufijekot tudi poskus, ki je predmet hack. Kot rezultat, imajo različne osebe različne motive, ko gre za njihovo uporabo interneta. Zalastniki spletnih strani, je pomembno, da se zavedate primerov spletnih goljufij, ki lahko napadajo vašo spletno stran. Poleg tega lahko hekerji ciljajo tudi na svojestranke in krajo veliko dragocenih informacij. Na primer, hekerji lahko izvajajo množično krajo kreditne kartice prek lažnega predstavljanja ali neželene pošte.V tem priročniku se lahko naučite o internetnih goljufijah. Svojo spletno stran lahko ohranite tudi varno in varno pred njihovo uporabo.

November 28, 2017