Back to Question Center
0

Semalt razkriva preproste trike za odpravo prijave uporabnikov neželene pošte v WordPressu

1 answers:

Za nove uporabnike programa WordPress boste morda prejeli številna obvestila o računih za ponarejene račune za nove račune, ki se pojavljajo na spletnem mestu WordPress. V večini primerov so to spletna mesta z neželeno vsebino, ki ta promet prepeljejo iz naslovov neželene pošte. Za vsakega lastnika spletnih strani je nujno, da zaustavi WordPress neželeno pošto.

Nekatere taktike, ki jih ljudje uporabljajo za preprečevanje neželene pošte WordPressa, so na voljo v tem vodniku za SEO, ki ga je pripravil Jack Miller, vrhunski strokovnjak iz Semalt - folded laundry reviews.

Dejavnosti neželene pošte lahko prekinete, kot je njihovo lažno registracijo uporabniškega računa. To so brskalniški brskalniki, ki jih ne potrebujejo nujno iz človeških obiskovalcev. Spambots poskušajo preobratiti sistem, da deluje kot da bi bili pravi legitimni obiskovalci. Z uporabo nekaterih spodnjih tehnik lahko ustavite WordPress spam:

1. Nastavi privzeto uporabniško vlogo v programu WordPress

Eden varen način zaustavitve WordPress neželene vsebine lahko spremeni privzete nastavitve za registracijo uporabnika. Ko je ta možnost odprta za vsakogar, lahko botneti odpirajo nove račune. Ta funkcija ima za posledico mnoge moteče obvestila o novem uporabniškem računu. Če želite to doseči, se prijavite v svoj račun WordPress in pojdite na splošne nastavitve. V tem razdelku počistite gumb »članstvo«. Na ta način se nihče ne more registrirati za račun na vaši spletni strani. Če želite dovoliti selektivne registracije, lahko ta gumb nastavite za naročanje. Naročnik lahko ponudi varen način preverjanja pristnosti novih uporabniških računov na spletnem mestu..

2. Uporaba obrazcev za registracijo uporabnikov

Za začetnike spletnih mest, ki potrebujejo uporabnike, da se prijavijo na svojih spletnih straneh, je nujno, da se oblikujejo obrazci za registracijo uporabnikov. Obrazci za prijavo po meri lahko odpravijo učinek neželene pošte, ki lahko ustvarijo nove uporabniške račune. Eden kreativen način izdelave obrazca za registracijo po meri lahko vključuje uporabo dodatkov za registracijo uporabnikov programa WordPress. Lahko dobite obliko, ki je bolj varna kot privzeta oblika WordPressa. Poiščite, namestite in aktivirajte vtič za registracijo. V tem meniju lahko ustvarite obrazce za registracijo po meri.

3. Omogoči aktiviranje e-pošte

Omogočanje funkcije povezave za aktiviranje e-pošte je lahko dober varnostni ukrep, ki ga je treba sprejeti. Spambots ne morejo zaobiti tega varnostnega ukrepa, za razliko od obiskovalcev. Ta nastavitev pomeni, da mora imeti uporabnik veljaven e-poštni naslov. Od tu naprej morajo imeti možnost, da kliknejo aktivacijsko povezavo, ki je bila poslana na njihov e-poštni naslov za preverjanje. Če želite omogočiti to funkcijo, lahko dovolite pošiljanje e-pošte iz menija uporabniškega načina preverjanja. Če želite priti do te nastavitve, pojdite na »registracijo uporabnika«.

4. Uporabi odobritev uprave

Nekatera spletna mesta morda nimajo veliko uporabnikov. V tem primeru se lahko odločite za ročno potrditev uporabniških računov. Na podlagi nastavitev in nato registracije uporabnika lahko sprejmete ali zavrnete prijavo za uporabniški račun. Ta metoda je preprosta za uporabo in ljudje lahko dobijo nadzor nad elektronskimi sporočili o pridobivanju uporabniškega računa.

5. Uporabi oznako captcha

Kaptje določijo merilo za registracijo spletnega mesta na človeškem. Lahko ustavite WordPress spambots z uporabo captchas. Te naloge človeške obveščevalne službe zagotavljajo, da lahko samo to človeško bitje obide to posebno preverjanje.

November 30, 2017