Back to Question Center
0

Semalt Shares Vital Nasveti in orodja za boj proti WordPress Comment Spam

1 answers:

Če imate priljubljeno spletno stran z novicami ali spletnim dnevnikom, je verjetno, da boste vsak dan prejemali veliko komentarjev o neželeni vsebini. K sreči smo se naučili boriti proti neželenim komentarjem v WordPressu in s časom smo uvedli veliko tehnik. Če ste novinec in ne veste, kako začeti, morate upoštevati te pomembne nasvete in orodja za boj proti komentarji za neželeno pošto v programu WordPress, kot je razložil Igor Gamanenko, super strokovnjak iz Semalt .

1 - vps window ssd. Vključite vtičnik Akismet:

Varno je omeniti, da je Akismet eden izmed najbolj znanih in dragocenih vtičnikov za spletne strani WordPress in blog. Ni vam treba prenesti, ker je ta vtičnik vnaprej nameščen na vsakem računu WordPress. Vendar bi morali svoje nastavitve prilagoditi ročno. Akismet je najbolj zaupanja vredno orodje, ko gre za znebiti neželenih komentarjev. Samodejno filtrira neuporabne pripombe in preprečuje objavljanje neželene vsebine na vašem spletnem dnevniku.

2. Nofollow Komentar Povezave:

Novi blogerji in spletni skrbniki verjamejo, da je uporaba varnostnih kopij za odstranitev atributov nofollow iz povezave avtorja komentarjev varna, vendar so napačna. Dejansko sta povezava nofollow in dofollow bistvenega pomena za izboljšanje uvrstitve iskalnika na vašem spletnem mestu..Tudi pripombe, ki niso spam, pošiljajo pravi ljudje, zato jih ne morete preprečiti z običajnimi vtičniki. Namesto tega morate ročno odstraniti tiste komentarje, ki so za vas nezakoniti. Če v zvezi s tem ne uporabljate nobenega vtičnika, se pomaknite na naš tretji nasvet.

3. Zmanjšaj komentar Spam s piškotki:

Ta metoda je uporabna le, če veste, kako piškotki delujejo in kako jih aktivirati. Pripomoček za piškotke Cookies za komentarje je eden najbolj kul in preprosto opravite svoja dela. Večina neželene pošte in botov so avtomatizirani skripti in svoje spletno mesto lahko shranite z zmanjšanjem števila komentarjev o neželeni vsebini s piškotki.

4. Blokiraj sporočila o neželeni vsebini z neomejeno vsebino:

Honeypot tehnologija je ena izmed najbolj učinkovitih, ko gre za prevaro spambotov na spletu. Najprej morate namestiti in aktivirati vtičnik WP-Spam Fighter. Ko je aktiviran, pojdite na Settings »WP-Spam Fighter območju in ne pozabite, da omogočite zaščito honeypot. Prav gotovo bo vašo spletno stran vsak dan zaščitila pred komentarji in neželene pošte.

5. Dodajte preverjanje za Captcha:

Za dodajanje preverjanja captcha je najboljše orodje WP-reCAPTCHA. S tem programom lahko enostavno omogočite izzive captcha na obrazce za komentiranje, s čimer preprečite, da bi hekerji in pošiljatelji neželene elektronske pošte vsak dan dražili komentar s komentarji o neželeni vsebini. Dovolite mi, da vam povem, da lahko ljudje in bote samo vstavijo to sliko, ne morejo niti prepoznati besed, omenjenih v captcha; tako boste zagotovili, da je vaša spletna stran zaščitena pred neuporabnimi in neželenimi komentarji.

6. Onemogoči komentarje o medijskih prilogah:

Najboljši del WordPressa je, da bo samodejno ustvaril priloge slik in strani, na katerih obiskovalci lahko vidijo slike in pustijo komentarje glede na njihove želje. To vam bo samodejno preprečilo, da boste prejemali komentarje o neželeni vsebini, saj bodo pravi ljudje sodelovali z vašo spletno stranjo. Komentarje o svojih medijskih datotekah, vsebini in ustreznih prilogah lahko onemogočite. Izklop teh komentarjev bo shranil vašo spletno stran WordPress od pošiljateljev neželene elektronske pošte in hekerjev.

November 30, 2017