Back to Question Center
0

Semalt: Utilizzo Di Reti Sociali Per Campagne Impressionanti Marketing E-Mail

1 answers:

E-poštno trženje je bilo močno marketinško orodje, ki je doseglo milijone razvijalcev spletnih mest po vsem svetu. Podjetja so dosegla tone prodaje s preprostimi elektronskimi tržnimi tehnikami. Ta metoda se počasi izogiba drugim robustnim strategijam SEO, kot je trženje vsebin. Kot rezultat, nekateri ljudje, ki upravljajo spletna mesta e-trgovine, še vedno ne uporabljajo te metode.

Vendar lahko socialni mediji kot tržni kanal oživijo ta način trženja. Na primer, družabni mediji lahko obnovijo celotni potencial za generiranje e-poštnega marketinga - diaseptyl spray de ducray chronostim. Uporaba socialnih medijev skupaj z e-poštnim trženjem je lahko smiselna, zlasti pri zagotavljanju varnega okolja za vse vpletene strani.

Vključevanje družabnih omrežij v oglaševalsko akcijo SMM lahko pomaga vašemu podjetju povečati dostopnost, razširiti socialne medije po povečanju števila naročnikov in odkriti ključne vplive na blagovno znamko, ki jo tržite.

V tem članku je Frank Abagnale Semalt Manager za uspeh strank predstavil nekaj metod, kako lahko oglaševalske akcije s socialnimi mediji in e-pošto potekajo z roko v roki:

1. V spletno oblikovanje vključite socialne ikone.

Vključitev ikon CTA skupaj s socialnimi ikoni je odlična ideja. Poleg tega lahko oseba vključi SEO ključne besede v post in vsebino. Ta pristop je bistven za razvrščanje spletne strani v iskalnikih.

2. Delite biltene

Gumbi družbenih "deležev" na spletnih mestih socialnih medijev so ena izmed najbolj neverjetnih značilnosti socialnih medijev. Dajanje novic in spodbujanje skupne rabe je eden od metod za ugotavljanje ustreznosti vsebine. Google podeljuje to skupno rabo, tako da postavlja spletno mesto visoko na SERP-je. V nekaterih študijah delni gumbi spodbujajo visoko CTR. Znano je, da visok CTR prihaja iz socialnih mrež, kot so Twitter, Facebook in LinkedIn.

3. Uporabite kodo za živa družabna omrežja.

Uporaba živih virov se lahko izkaže za pomemben vidik trženja. Prvič, živi vir lahko pretvori sveže filtrirano vsebino, ki se prikaže uporabniku, ko preiskuje vašo spletno vsebino. Ta postopek lahko vključuje najem kvalificiranega koderja za drugačno programiranje spletne strani.

4. Držite tekmovanje.

Igre pomagajo oglaševati vsebino, izdelke ali vključiti svojo publiko. Lahko podarite promocijo ali prosti slog za spodbujanje ljudi k sodelovanju na vašem tekmovanju. Če se želite pridružiti, postanite oseba na socialnem kanalu, kot je Facebook, ali pa se odločite za e-pošto v izmenjavi igranja. Ta metoda lahko pomaga vašemu SEO in zbiranju e-poštnih seznamov za vaše marketinške akcije.

Sklep

Za katero koli spletno poslovanje je treba imeti stalno komunikacijo s svojimi strankami. V zvezi s tem so podjetja uspela z vzpostavitvijo uspešnih e-tržnih kampanj. Vendar se ta metoda počasi ne uporablja zaradi razpoložljivosti drugih robustnih metod. Socialna omrežja so lahko stvar, ki drži uspeh vaše e-poštne marketinške akcije. Na primer, družabni mediji lahko vključujejo vidike, kot so pričevanja, skupna raba in nekateri gumba za poziv k dejanju za opravljanje nekaterih najpomembnejših nalog, kot je naročnina.

November 28, 2017